SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Workshops

Hudoteket erbjuder trevliga aktiviteter i form av olika Workshops som alla går i skönhetens tecken! Ta med vännerna, möhippe- eller svensexegänget. Vi erbjuder tema hudvård, hårvård, kroppsvård och makeup. Hör gärna av er om ni har specifika önskemål eller teman så kan vi hjälpa er med att ta fram ett bra upplägg.
Workshops är även ett perfekt alternativ om ni är många och vill hinna lära er mycket på kort tid. Då delas ni in i olika grupper som får cirkulera mellan olika stationer. Beroende på gruppens storlek arrangeras en eller flera val. På vissa lyssnar man bara och på andra får man själv vara aktiv och prova på mer eller mindre.

Hudvårdskola
Vi talar om vikten av rätt hudvård och går igenom hudvårdsritualen med rengöring, peeling, ansiktsvatten, aromessance/serum, mask och avslutande creme. Ni får alla ta del av terapeutens grundläggande råd för en hälsosam och ren hud, samt själva prova alla produkter. Passa på att fråga om just era funderingar oavsett om det gäller problem med ungdomshy, förebyggande vård av huden eller kraftfullare anti-age produkter. Allt för att förbättra och/eller föryngra med både hemmavård, basbehandlingar samt effektiva apperaturbehandlingar.

Makeupskola
Vi demonstrerar en hel makeup, allt från rengöring av huden till val av primer, foundation, puder, ögonskuggor, kajal osv. Vi talar om grunderna och olika tekniker samt hur man väljer rätt färger och tillbehör. En mycket inspirerande skola med användbara tips. Möjlighet till personlig rådgivning.

Kroppsvårdsskola
Här får du lära dig allt om kroppsvård från topp till tå samt testa nya och härliga produkter. Du får dessutom en snabbkurs i pausmassage, perfekt att göra hemma eller på din arbetsplats.

Hårvårdsskola
Vår frisör kommer vägleda er och berätta om hur ni bäst tar hand om er hår. Ni kommer att få lära er om hårhälsa, få produkttips och veta skillnad på produkter som man kan hitta i dagligvaruhandeln jämfört med profesionella hårvårdsprodukter. Du kommer även få lära dig att sätta upp en quick fix frisyr och enkla stylingtips som hjälper dig att fixa snygga och hållbara frisyrer till både jobb och fest. Priser och erbjudanden

Alla våra workshops kostar 250 kronor/person (företag 200 kronor ex moms). Efter ordinerie stängningstider tillkommer 100 kr/person. Vill du boka en söndag går det jättebra och då kan du kontakta oss för offert.

För detta priset ingår workshop, frukt, kaffe och te. Dessutom får alla 15 % rabatt* om ni vill handla hudvård, hårvård eller makeup efter föreläsningen. Önskar ni få mat så är det bara att höra av er till oss med önskemål så ska vi se till att hjälpa till. Slå oss gärna en signal eller kom förbi oss så återkommer vi med matpriser.

Tid och antal personer

En workshop tar ca 1 timma. Du kan boka mellan 6 ända upp till ca 40 personer beroende på aktivitet. Vi arrangerar våra workshops och föreläsningar på Hudoteket i Jönköping. Vill ni att vi kommer till er så kan ni vi även göra det.

*Gäller ej Natura Bissé, ESSE eller Oribe

 

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.
Läs våra villkor här.

Salong Webshop