E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Workshops
Hudoteket erbjuder trevliga aktiviteter i form av olika Workshops som alla går i skönhetens tecken! Vi erbjuder tema hudvård, makeup, hårvård, Botox/Fillers eller andra intressanta föreläsningar. 


Workshops är även ett perfekt alternativ om ni är många och vill hinna lära er mycket på kort tid. Då delas ni in i olika grupper som får cirkulera mellan olika stationer. Beroende på gruppens storlek arrangeras en eller flera val. På vissa lyssnar man bara och på andra får man själv vara aktiv och prova på mer eller mindre.

Ni kan välja en eller flera av nedanstående Workshops:

Hudvårdskola

Vi talar om vikten av rätt hudvård och går igenom hudvårdsritualen med rengöring, peeling, ansiktsvatten, aromessance/serum, mask och avslutande creme. Ni får alla ta del av terapeutens grundläggande råd för en hälsosam och ren hud, samt själva prova alla produkter. Passa på att fråga om just era funderingar oavsett om det gäller problem med ungdomshy, förebyggande vård av huden eller kraftfullare anti-age produkter. Allt för att förbättra och/eller föryngra med både hemmavård, basbehandlingar samt effektiva apperaturbehandlingar.

Makeupskola

Vi demonstrerar en hel makeup, allt från rengöring av huden till val av primer, foundation, puder, ögonskuggor, kajal osv. Vi talar om grunderna och olika tekniker samt hur man väljer rätt färger och tillbehör. En mycket inspirerande skola med användbara tips. Möjlighet till personlig rådgivning.
 

Makeover Ny Kvinna/Man

Här får en eller två av deltagarna en fantastisk chans att bli helt förändrade. Vårt stylistteam ser till att de utvalda får en ny och fin frisyr och rätt makeup som lyfter fram personens absolut bästa jag.

Kroppsvårdsskola

Här får du lära dig allt om kroppsvård från topp till tå samt testa nya och härliga produkter. Du får dessutom en snabbkurs i pausmassage, perfekt att göra hemma eller på din arbetsplats.

 

Hårvårdsskola

Vi talar om hur val av rätt frisyr och färg förstärker din image. Vi guidar dig bland produkter för att du ska få ett så vackert hår och frisk hårbotten som möjligt. Avslutningsvis tipsar vi om aktuella trender, stylingtips och enklare uppsättningar för hemmabruk.

 

Mål och visioner, allt är möjligt – du blir vad du tänker!

Roligare på jobbet och bättre prestationer! Lena Hallbäck Olofsson, Årets Företagare år 2005 i Jönköpings kommun och Ambassadör för Kvinnligt Företagande, föreläser om framgångsfaktorer, vad som finns att göra med sitt företag och hur man gör det. Vad kan mental träning och positivt tänkande göra för just dig och dina medarbetare?

 

Priser per person:

Pris 250 kronor /person (företag 200 kronor ex moms)

En workshop ca 1 tim 
Flera workshops/ större grupper 2 tim- 4 tim heldag
Minst 6 personer/workshop och max 60 personer

Du får dessutom 15% på alla produkter som du väljer att köpa

Frukt samt kaffe/the ingår. Övrig förtäring beställs separat.
100 kr/person tilläggspris efter stängning, dvs 18 på vardagar samt efter 16 lördagar.

Söndagar enligt offert.
 

Vi arrangerar våra workshops och föreläsningar på Hudoteket i Jönköping. På annan plats enligt offert.

 

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop