SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Injektionsbehandlingen Profhilo i gruppen Behandlingar / Ansikte / Injektionsbehandlingar hos Hudotekets Webshop (aProfhilo)
Injektionsbehandlingen Profhilo
Injektionsbehandlingen Profhilo
Injektionsbehandlingen Profhilo
Injektionsbehandlingen Profhilo

Injektionsbehandlingen Profhilo

Profhilo motverkar slapphet i huden och integreras lätt i vävnaden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna.


Hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan. Resultatet av Profhilo ger en maximal rynkreducering, ökad volym och spänst i huden, toppad med en ungdomlig lyster.

Bioremodeling – Forma din hud med PROFHILO - omedelbar uppstramande verkan
Bioremodeling är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden. Profhilo är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser. En specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling. Prfhilo är den snabba och enkla vägen till friskare hud.

Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016
Föredras av patienterna då det krävs färre behandlingssessioner, färre injektionsställen, därmed minskat obehag per session, minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar (1 månads intervall). Kunskap, pågående vetenskaplig forskning, teknisk utveckling och den senaste toppmoderna produktionsprocessen gör IBSA ledande inom tillverkning av hyaluronsyra.

Behandlingen är på 25 minuter, inkl konsultation första gången.


25 min
Antal: 
Lägg i varukorg
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även
Cooltech
2995 kr

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop