SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Natura Bissé Citrus Scrub i gruppen Behandlingar / Kropp / Massage & kroppsbehandlingar / Märkesbehandlingar hos Hudotekets Webshop (kbNB2)
Natura Bissé Citrus Scrub

Natura Bissé Citrus Scrub

En sensorisk upplevelse som kombinerar mikroniserade extrakt från apelsin som lämnar huden silkeslen och mjuk med en fantastisk lyster.I ett rogivande rum med doft av apelsin, får du ligga ner i massagebänken och först få en välkomstritual med lätta tryckningar på kroppen för att gå ner i varv. Sedan följer en effektiv kroppspeeling med en C-vitamin scrub på både kroppens bak -och framsida.

Sedan följer en inpackning med en c-vitaminrik sufflemask på hela kroppen. I medan du ligger inbäddad och inlindad som i en wrap, utför terapeuten en skön balanserande huvudmassage.

En stunds vila och sedan avtvätt av kroppsmasken, innan du får en härligt uppfräschande c -vitamin body cream från topp till tå! Avstressad har du då fått en intensiv behandling för att återhämta huden, bekämpa ålderstecken och ge en silkeslen hud.

Denna härliga upplevelse polerar huden på kroppen genom en högeffektiv exfoliering. Denna kraftfulla citrusbehandling eliminerar döda hudceller och tar fram en otroligt strålande och silkeslen hud, fylld av energi. Passar alla hudtyper. 1150 kr
60 min
Antal: 
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop