SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Vaxning Kropp i gruppen Behandlingar / Kropp / Hårborttagning Kropp / Vaxning Kropp hos Hudotekets Webshop (vaxkrR)

Vaxning Kropp

Vaxning av kroppen, som håller den hårfri i cirka 6-8 veckor. Se alltid till att håret är utväxt minst ca 5 mm för bäst resultat.

När man vaxar håret på kroppen blir huden blir mjuk och hårfri i ca 6-8 veckor. Efter upprepade behandlingar blir hårväxten många gånger tunnare och glesare. Detta är individuellt från person till person.


Vid vaxning av kroppen torrborsta gärna huden veckan innan, samt låt bli att smörja huden så blir vaxningen effektivare. Kom också att håren måste vara utväxta så att vaxet har en chans att fastna och gripa tag. För maximal effekt fortsätter du sedan behandlingen hemma med ett antiseptisk och växthämmande gele.

Om du vill vaxa något annat område än det som är angivet i prisexemplen ovan, hör av dig till oss så hjälper vid dig att boka in rätt tid.


Före behandling
För att uppnå bästa resultat är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5 mm långt. Är håret längre så löser vi detta fast håret borde inte vara kortare.
Område: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop