eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Black Friday på Hudoteket 2018


Lena 60 år! Kom och fira med oss, fredag den 26 april klockan 10-18 står dörrarna öppna för födelsedagsfest på Hudoteket i Jönköping. Kom och mingla med våra leverantörer och ta del av fina och exklusiva erbjudanden i vår butik. Varmt välkommen!


20 % rabatt på produkter*

*Erbjudandet gäller endast i butik och ej redan nedsatta varor, Natura Bissé, Oribe eller R+Co.• Hudotekets makeupartister står redo i butiken för dig som vill testa ut ny vårmakeup
• Få en hudanalys och förslag på skräddarsydda produkter efter din huds behov
• Prova på behandlingar till födelsedagspriser
• Få tårta, bubbel och chans att vinna spännande tävlingar! Födelsedagsbarnet älskar tipspromenad, så det blir det!Testa populär behandling från NBE


Möt våren med en fräsch och vaken blick med hjälp av den nya behandlingen hos oss - Nannic NBE Eye Contour Treatment. Detta är den ultimata behandlingen för reducering av rynkor och andra ålderstecken runt ögonen – med synbara resultat redan efter första behandlingen!

40 min/ 495 kr (ordinarie pris 1 595 kr)

Är du nyfiken att prova på någon av våra behandlingar? Ring 036-12 06 66 redan idag för att boka din prova på-behandling!
Meet the founders – Maybritt Krewald och Mette Picaut

Dagen till ära kommer grundarna av de populära svenska och ekologiska varumärkena M Picaut och Maybritt Krewald vara på plats i Hudotekets butik. Av Mette Picaut får du hudvårdstips och personliga råd. Av Maybritt Krewald får du tips om hälsosamma kurer och får smaka på nyckeln till välmående.


Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop