SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Blithe

Blithe är det engelska ordet för munter och bekymmerslös. Och det är precis det som varumärket vill nå med sina produkter. Blithe har blivit en internationell sensation för sina kreativa och banbrytande innovationer inom den moderna sydkoreanska skönhetsbranschen. De gör inte bara saker annorlunda, utan är ständigt på jakt efter att utveckla helt nya och smartare produktkategorier. Allt för att passa in i den urbana kvinnans liv som inte har en sekund att avvara. Några av deras smarta, effektiva och snabbare produkter är “Splash Masks” som går på 15 sekunder och “Pressed Serum” som är en hybrid av serum och fuktcreme.

Blithe är även dedikerade att utveckla hudvård som förebygger hudens åldrande genom att skydda mot den dagliga exponering av luftföroreningar som stressar huden och får den att åldras fortare. Med de finaste plantextrakten som utvinns genom traditionella koreanska tillverkningsmetoder (fermentering och långsam nedkylning) har de därför skapat en helt ny kategori som kallas anti-polluaging produkter.

Ingredienserna hettas alltså aldrig upp under tillverkningsprocessen utan iställer använder Blithe sig bland annat av en kallpressningsteknik. Detta för att ingrediensernas vitaminer, antioxidanter, enzymer ska bevaras på bästa sätt så produkterna kan nå sin fulla potential och leverera synliga resultat.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Kategori:
Hudtyp:
Hudtillstånd:
Konsistens:

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop