SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

SENSAI

För dig som vill uppleva kejserlig skönhet - det vill säga silkeslen hud, mycket lyster, vacker makeup och fantastiska dofter. SENSAI, med sina rötter från Japan är ett exklusivt och världsledande varumärke inom professionell hudvård, hårvård och makeup och är helt ensamma med Koishimaru-silke som ingrediens. Välkommen in i en fantastisk värld av skönhet.

Börja shoppa här


 

SILKETS BETYDELSE FÖR DIN HUDVÅRD

SENSAI kombinerar idag avancerad hudvård med den värdefulla ingrediensen Koishimaru-silke. Just detta silke är den finaste och mest unika sortens silke som går att hitta. Silket har en lång fascinerande historia och det var en ren tillfällighet att silkets unika hudvårdande egenskaper upptäcktes.

För över 100 år sedan, i ett väveri i Japan, tvinnade kvinnor silkestråd av trådarna från traktens fjärilskokonger. När de efter arbetets dag skulle tvätta händerna insåg de att det fina pudret som hade fallit över deras händer under arbetets gång löddrade. Dessutom blev händerna mjuka och silkeslena. Man förstod ganska snart att silket hade en stor potential att användas inom hudvård.

Efter mycket forskning och utveckling lanserade Kanebo Cosmetics 1936 sin första hudvårdande produkt, lyxtvålen Savon de Soie med just detta silke. Tvålen blev efterfrågad i hela världen och blev Kanebos start för hudvård och kosmetik. Idag vet vi att silke är speciellt rikt på protein och att det har en förmåga att bevara precis den mängd fukt vår hud behöver. Silket stimulerar nämligen produktionen av hyaluronsyra som har en förmåga att binda fukt upp till 1000 gånger sin egna vikt. Dessutom matchar
 silket vår egen huds pH värde på 5,5 vilket är grunden till en problemfri hud.SKÖNHETSRITUALEN FÖR BÄSTA RESULTATET

För att uppnå optimal hud förespråkar SENSAI en unik hudvårdsritual som kallas Saho. Saho kommer ursprungligen från den japanska tecermonin där man skapat vissa regler för att kunna göra den perfekta kannan te. Med inspiration från Saho skapades en skönhetsritual i tre steg. För att uppnå det perfekta resultatet av silkeslen hud är hemligheten att genomföra och upprepa denna lugnande och vårdande ritual dagligen.

Den originella Saho ritualen innefattar daglig dubbel rengöring, dubbel återfuktning och dubbel applicering. Det är SENSAIs filosofi till oändlig skönhet.

DUBBEL RENGÖRING

Steg 1 - Rengör och avlägsna
Tar bort oljebaserade orenheter som makeup och bevarar fukten i huden. Innehåller botaniska oljor, utvalda för sina milda och rengörande egenskaper. Finns i olika texturer och du väljer själv vilken rengöring du trivs bäst med.

Steg 2 - Rengör och förfina
Tar bort vattenbaserade orenheter som smuts och döda hudceller för att få en klarare hud. Förbereder huden för återfuktningen. Innehåller växtextrakt som rengör milt och ger en silkeslen hud. Här välj du din rengöring efter din hudtyp.

DUBBEL ÅTERFUKTNING

Steg 1 - Återfukta och förbereda
Ansiktsvatten eller ansiktslotion som det kallas på SENSAIs språk är vattenbaserade. De återfuktar hudcellerna på djupet och förbereder huden för efterföljande hudvård.

Steg 2 - Ge näring och berika
I steg två är emulsion och creme oljeberikade. De skyddar och ger näring till huden. Är du riktigt torr i huden kan först emulsion behövas och därefter hudcreme. Är du inte så torr så kan du ha emulsion på dagen och creme på natten.

DUBBEL APPLICERING

Steg 1 - Massera
Massera huden kring haka, kinder, ögon, upp till panna och ner till munnen för att få igång cirkulationen i huden. Upprepa några gånger. Massera från näsa upp till panna och ner på halsen. Upprepa flera gånger.

Steg 2 - Tryck
Tryck händerna mot huden och håll i flera sekunder på olika ställen från haka till panna. Den här appliceringen hjälper till så att de produkterna går ner på djupet och återfuktar huden.


VÄLJ BASERAT PÅ DIN HUDTYP

SENSAI välkomnar dig till en värld av oändlig skönhet och filosofin är att alla människor bär på en skönhet som är helt unik. Produkterna hjälper oss att lyfta fram vår egen unika skönhet och bidrar till ett strålande utseende. SENSAI är anpassat efter hudens behov och utgår därför inte efter din ålder. 

MAKEUP

Det dyrbara silket som ingrediens gör att huden får ett strålande silkeslent resultat. SENSAIs makeupprodukter ger inte bara ett perfekt resultat utan de ger även återfuktning och jobbar mot ålderstecken. Den vårdande makeupen har även en fantastisk färgkvalitet som ger ett strålande och hållbart resultat.

Shoppa härHÅRVÅRD

SENSAIs hårvårdsprodukter är näringsrika och framförallt resultatinriktade. De innehåller också Koishimaru-silke, vilket ger mycket protein som stärker håret på djupet. Hårvårdsprodukterna är även berikade med pärlessens för att ge fukt och fin glans till håret.


Shoppa härPARFYM

SENSAIs dofter är även dem helt ensamma med att ha Koishimaru-silke som ingrediens. De finns som Edt, Edp och kroppsemulsion som alla tre omfamnar huden som silke. Parfymen skapar en unik och personlig doft som avslöjar kvinnans naturliga skönhet. 


Shoppa här


Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop