eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Ansiktbehandling Natura Bissé Diamond Experience Energy Facial i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Märkesbehandlingar hos Hudotekets Webshop (abNBvip2)
Ansiktbehandling Natura Bissé Diamond Experience Energy Facial

Ansiktbehandling Natura Bissé Diamond Experience Energy Facial

För den som önskar något lyxigare med Natura Bissé så är denna VIP-behandling, med fokus på anti-age, ett självklart val!

Natura Bissé har ansiktsbehandlingar för alla hudtyper, oavsett om du har normal, torr, fet eller blandad hud. Natura Bissé är även perfekt för dig som har känslig hud, hyperpigmenteringar, trött och glåmig hud som saknar lyster och mycket mer. Vi skräddarsyr din Natura Bissé-behandling utifrån dig och dina behov för att du ska få bästa möjliga resultat.

DIAMOND EXPERIENCE ENERGY FACIAL – Lyxig anti-age (40+)

Exklusiv behandling som fyller ut och ger lyster till mogen hud. Hjärtat i behandlingarna är de prisbelönade Diamond Collection-produkterna, som är något av det bästa ditt ansikte kan få. Denna lyxbehandling är en av de mest effektiva behandlingarna som Natura Bissé erbjuder. Den ger en rent magisk upplevelse och får dig att stråla som en superstar!

I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, Shiatusu-tryckpunktsmassage, skön ansiktsmassage med Diamond-essens och välgörande ansiktsmask med algextrakt. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med en skön och lyxig ögon- och ansiktscreme. 

70 minLäs mer
Stäng
1695 kr
Antal: 
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop