SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Avancerad hudvård & apparatur

Varje hud är annorlunda och därför i behov av olika behandlingar och produkter. Din hud kommer också att genomgå olika faser under livets gång, och den påverkar givetvis även av din individuella livsstil. På Hudoteket finns något för allt! Vi hjälper dig genom din huds faser - kontakta oss så guidar vi dig rätt.

Här har vi samlat våra behandlingar som faller under kategorin avancerad hudvård & apparatur. Behandlingar har vetenskapligt dokumenterad effekt på hudens struktur. Med avancerad hudvård och apparatur hjälper vi dig att ta din hudvård till nästa nivå. Är du sugen på att testa? 

Ansiktsbehandling Dermapen


Passar utmärkt för dig med ärr, akne, stora porer, fina linjer eller rynkor - eller för dig som helt enkelt vill ha med lyster och glow (och vem vill inte det!?). I behandlingen använder vi oss av sterila engångsnålar som gör små hål i huden. Hudens naturliga reaktion är att reparera de små hålen, vilket i sin tur leder till nytt kollagen och nya kapillärer i huden. 

Ansiktsbehandling NBE Deep Skin

 
Vill du ha hudförbättring för pigmenteringar, akne eller akneärr? Ja, då kan det här vara behandlingen för dig. Med hjälp av en maskin skapar vi microkanaler i huden, vilket gör att hudproblem kan åtgärdas snabbare. Aktiva ingredienser från produkterna som slussas in når helt enkelt de undra hudlagren snabbare. Fantastiskt, eller hur? 

Ansiktsbehandling NBE


Har du rosacea eller akneärr? Eller kanske vill du behandla slapp hud och rynkor? Ansiktsbehandlingen NBE är en avancerad ansiktsbehandling som snabbt ger en resultat tack vare maskinen Nannic NBE 1000. Maskinen ökar näringsupptaget och syrestillförseln till cellerna. 

Infuzion


Få en yngre hud med Infuzion! Det här är den senaste behandlingstekniken inom just hudföryngring - smärtfri och utan nålar. Du kan behandla ansikte, dekolletage, hals och händer. Det som händer är att man slussar in skinboosters tre millimeter ner i huden. Hualyronsyran förs ner med hjälp av galvaniserad ström och en roller som rullas över hudytan.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
5 artiklar
Ansiktsbehandling NBE 3000
1795 kr
ABNBE3000
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Ansiktsbehandling Dermapen
fr. 1095 kr
dermapen
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Ansiktsbehandling NBE
1495 kr
nbe1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Ansiktsbehandling NBE Deep Skin
1495 kr
nbe2
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Infuzion
fr. 2000 kr
R-infuz
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop