eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Medik8 Retinol- A Great Start Kit i gruppen Ansikte / Kit & Paket hos Hudotekets Webshop (10281055)
Medik8 Retinol- A Great Start Kit

Medik8 Retinol- A Great Start Kit

0 kundomdömen
920 kr / 795 kr
Antal:
13
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

En aktiv och resultatinriktad retinolduo till ett fantastiskt pris, innehållande både nattcreme och nattserum. Obs! Börja med att vänja huden vid Retinol genom att först använda Cremen. När den är slut kan du gå över till serumet.
För vem? Passar alla hudtyper.

- Retinol: Stimulerar kollagensyntesen och cellomsättningen. Bidrar till att minska tunna linjer och rynkor och förbättrar hudens struktur.

Medik8 Retinol- A Great Start Kit innehåller:


Medik8 Retinol 1 TR Vitamin A Renewal Night Cream:
Retinol 1 TR innehåller avancerad inkapslingsteknik för eff ektiv frisättning som säkerställer att retinol överförs långsamt till huden för att minska irritationer. Denna teknik ökar även retinolens stabilitet för att bibehålla dess effekt. Applicering av Retinol ska påbörjas gradvis. Använd två gånger per vecka under de första två veckorna, varannan dag under de efterföljande två veckorna och därefter varje kväll. Efter rengöring på kvällen: Applicera en liten mängd (i storlek som en ärta) och arbeta in jämnt över hela ansiktet, halsen och dekolletaget. Undvik området runt ögonen. Applicera i en uppåtgående cirkelformad rörelse. Storlek 50 ml.

Medik8 Retinol 3 TR Advanced Night Serum: Lätt A-vitaminserum som absorberas supersnabbt i huden och föryngrar huden under den mest optimala tiden på dygnet – natten. Innehåller 0,3 % retinol med stöd av tokoferolacetat som ger avsevärt bättre stabilitet än andra retinolprodukter. Hjälper till att stimulera produktionen av kollagen och höjer halten av hyaluronsyra i epidermis, vilket reducerar fina linjer och rynkor i de behandlade områdena. Slapp hud, grov hud och hyperpigmentering förbättras också, vilket ger huden ett ungdomligare utseende. Applicering av Retinol ska påbörjas gradvis. Använd två gånger per vecka under de första två veckorna, varannan dag under de efterföljande två veckorna och därefter varje dag. Efter rengöring på kvällen: applicera 4 droppar Retinol 3 TR direkt i ansiktet. Det går även att applicera en droppe på fingret och sedan massera in serumet i huden. Låt sjunka in i huden innan du applicerar din vanliga fuktgivare från Medik8. Storlek 15 ml.
Läs mer
Stäng

Om märket

Medik8 har sin bas i England och producerar högkvalitativa hudvårdsprodukter med de bästa ingredienserna. Serumen är till exempel handgjorda på ett laboratorium i mycket små mängder för att ha bästa möjliga kvalitet ut till dig som konsument. Varumärket består av skräddarsydda linjer för specifika hudproblem som pigmenteringar, fina linjer, acne, torrhet, rodnad och mörka ringar under ögonen. Forskarteamet hos Medik8 representerar över 40 års samlad erfarenhet inom hudvård. 

Medik8 jobbar också för att minimera påverkan på vår miljö. Det är något som beaktas vid varje etapp i utvecklingen av produkterna, från den inledande forskningen till den slutliga tillverkningen. Deras produkter är dessutom förpackade i miljövänliga förpackningar som hjälper till att förhindra slöseri med papper. Få en fin hud samtidigt som du är snäll mot vår natur med Medik8.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 10281055

Liknande produkt

Andra har också köpt

till toppen

Kundomdömen