SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Comfort Zone Sacred Nature Day Cream i gruppen Ansikte / Ansiktskräm / Dagkräm / Kombinerad hud  hos Hudotekets Webshop (4013)
Comfort Zone Sacred Nature Day Cream

Comfort Zone Sacred Nature Day Cream

Betyg på Comfort Zone Sacred Nature Day Cream i gruppen Ansikte / Ansiktskräm / Dagkräm / Kombinerad hud  hos Hudotekets Webshop 1 kundomdömen
745 kr
Antal: 
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Fri hemleverans över 1299 kr Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

För vem? Passar alla hudtyper

Egenskaper: En rik, koncentrerad dagcreme som ger näring med aktiva, exklusiva naturliga och ekologiska ingredienser i en formula som är mjuk och lättabsorberad. Med en kraftfull anti-age effekt och ett aktivt dagligt skydd är den idealisk i ett kallt klimat och garanterar huden ett välbefinnande. Effektivt föryngrande och närande effekt. Ger en hud i perfekt kondition, som dessutom ser yngre ut. Innehåller antioxidanter som ger ett avancerat skydd av hudcellernas DNA.

Aktiva ingredienser: Ekologisk buritiolja, extrakt från fjärilsbuske, sheasmör, destillerat apelsinvatten. 99 procent av de totala aktiva ingredienserna är naturliga varav 20,84 % är ekologiskt odlade.

Användning: Används varje morgon för att ge huden fukt och näring. Massera in cremen i ansikte och på hals med lätt massage tills den har absorberats.

Storlek: 50 ml

 Läs mer
Stäng

Om märket

Logotypen med sina klamrar - embracing hands - symboliserar omhändertagande och värme. Comfort zone bryr sig om och tar hand om din hy och ditt välbefinnande. Pålitligt och effektivt! Comfort zone lovar fantastiska behandlingsupplevelser och produkter som vårdar, reparerar och ger omedelbara långvariga resultat. Den genomgående unika positionen garanteras av genuint, konsekvent och trendkänsligt arbete och produktutvecklingsarbete i egna laboratorier. Comfort zone har anslutit sig till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort zone är övertygad om att alla kan bidra med något för att rädda vår planet. Comfort zone bidrar till att skydda och återplantera skog och producerar t ex sina produkter med grön el.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 4013

Liknande produkt

Kundomdömen
Betyg på Comfort Zone Sacred Nature Day Cream i gruppen Ansikte / Ansiktskräm / Dagkräm / Kombinerad hud  hos Hudotekets Webshop