SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Comfort Zone Skin Regimen Renewer Mask i gruppen Ansikte / Ansiktsmask / Pigmenterad hud hos Hudotekets Webshop (CZ-4210)
Comfort Zone Skin Regimen Renewer Mask

Comfort Zone Skin Regimen Renewer Mask

Betyg på Comfort Zone Skin Regimen Renewer Mask i gruppen Ansikte / Ansiktsmask / Pigmenterad hud hos Hudotekets Webshop 1 kundomdömen
595 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Kombinerad peeling och mask som verkar intensivt anti-age och hudförnyande. Peelingmasken djuprengör huden, jämnar ut hudtonen och reducerar linjer.
   
För vem?
 Passar alla hudtyper och klimattyper. Idealisk för mogen hud med kraftiga linjer och ojämn hudton. Även bra för en ung hud med de första ålderstecknen.

Egenskaper: Intensiv vattenlöslig peeling-gelmask med anti-ageing effekt och djuprengörande ingredienser. Peelingmasken stimulerar syretillförseln och revitaliserar aktiviteten i hudens celler. Formulan är utformad för en mogen hud med djupa linjer, ojämn hudton och grov hudstruktur, men rekommenderas även för en yngre, stressad hud eller då linjer uppkommit. Masken syresätter cellen för att skydda och vitalisera, samtidigt som den jämnar ut hudtonen och ger omedelbar lyster. Dessutom maximerar den absorberingen av korrigerande ingredienser i Skin Regimen-seriens övriga produkter, vilket gör den till ett perfekt komplement till de produkterna.

Skin Regimen är en mycket aktiv och koncentrerad serie som kan användas under alla de fyra årstiderna. Tack vare olika konsistenser och resultat täcker Skin Regimen behoven både hos en yngre hud med de första tecknen på åldrande, och en mogen eller uttorkad hud med djupa linjer. Produkterna innehåller avancerade, högteknologiska och aktiva ingredienser samt så kallade "superfoods" för att skydda huden och korrigera befintliga tecken på åldrande. Alla produkter är dermatologiskt testade och producerade med energi från förnybara källor. 

Aktiva ingredienser:
- Glukonolakton, mjölksyra och sockersyra: Stimulerar cellens aktivitet och förnyelse för en jämnare, fräschare och slätare hud. Återuppbygger huden.

- Tropaeolum-extrakt (indisk krasse): Stimulerar syresättningen hos cellerna och förbättrar vävnadens syresättning, vilket ger en klarare och friskare hud.

Användning: Applicera ett jämnt lager på torr, rengjord hud. Undvik ögonpartiet. Låt verka i 10 minuter och skölj sedan av med vatten. Rekommenderad användning 2 gånger/vecka. Vid användning av denna produkt rekommenderas det att man kompletterar med ett UV-skydd på dagen då huden kan bli ljuskänslig. Använd tillsammans med övriga produkter i Skin Regimen-serien för bästa resultat.

Storlek: 55 ml


Läs mer
Stäng

Om märket

Logotypen med sina klamrar - embracing hands - symboliserar omhändertagande och värme. Comfort zone bryr sig om och tar hand om din hy och ditt välbefinnande. Pålitligt och effektivt! Comfort zone lovar fantastiska behandlingsupplevelser och produkter som vårdar, reparerar och ger omedelbara långvariga resultat. Den genomgående unika positionen garanteras av genuint, konsekvent och trendkänsligt arbete och produktutvecklingsarbete i egna laboratorier. Comfort zone har anslutit sig till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort zone är övertygad om att alla kan bidra med något för att rädda vår planet. Comfort zone bidrar till att skydda och återplantera skog och producerar t ex sina produkter med grön el.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: CZ-4210

Liknande produkt

Kundomdömen
Betyg på Comfort Zone Skin Regimen Renewer Mask i gruppen Ansikte / Ansiktsmask / Pigmenterad hud hos Hudotekets Webshop