SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Decléor Aroma Sun Expert Protective Hydrating Milk Body SPF 30 i gruppen Sol / Solskydd hos Hudotekets Webshop (756000)
Decléor Aroma Sun Expert Protective Hydrating Milk Body SPF 30

Decléor Aroma Sun Expert Protective Hydrating Milk Body SPF 30

0 kundomdömen
360 kr / 299 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning


För vem?
Passar alla hudtyper som önskar ett effektivt solskydd.
 
Egenskaper: En effektiv solskyddscreme för kroppen med solskyddsfaktor 30, som ger ett högt skydd mot UVA/UVB-strålar. Cremen har en skön doft och en lätt, sammetslen konsistens som smälter samman med din hud. Denna effektiva solskyddscreme ger en mjuk, skyddande slöja och en perfekt återfuktad hud. Vid exponering i solen behöver huden skyddande och fuktgivande aktiva ämnen. Decléors solskyddscremer innehåller DNA-skyddskomplex, som stärker hudens naturliga försvar och skyddar cellernas DNA. Essens från ros motverkar torrhet medan rea reducerar känsliga reaktioner som soleksem och flagnad hud. Effektiva UVA/UVB-filter skyddar mot solens strålar medan aktiva ingredienser återfuktar, förbättrar och förlänger färgen samt motverkar ålderstecken. 
 
Aroma Sun Expert är en komplett växtaromatisk solserie för ett optimalt skydd i solen. Huvudingrediensen i Aroma Sun Expert är det unika DNA-skyddskomplexet med jasmin- och vaniljextrakt, som bevarar hudens elasticitet, stärker hudens skyddsbarriär och skyddar cellerna. Produkterna återfuktar huden, ger ett förbättrat skydd mot solen och motverkar för tidigt åldrande av huden. De innehåller inga mineraloljor eller färgämnen och passar för alla hudtyper, även känslig hud. Dessutom stärker de hudens naturliga försvar och ökar effekten av UV-filtret med 15% - samtidigt som du får en fin solbrun färg. Produkterna har lätta, silkesmjuka konsistenser med frisk och somrig doft, som absorberas snabbt utan att kännas klibbiga eller efterlämna någon vit hinna på huden.

Naturliga ingredienser: 
- Active bronze: Denna nya växtsammansättning med aktiverande egenskaper kombinerar Loufa-olja och ett Tyrosine-extrakt. Det förstärker hudens naturliga skydd genom att stimulera den naturliga processen för en jämn solbrun färg.
 
- Jasmin-extrakt: Extrakt från jasminblomman som stärker hudens försvar och hjälper till att förebygga hudens åldrande genom att skydda proteinet i huden mot oxidering.
 
- En kombination av jasmin- och maltextrakt: Tillsammans bildar dessa ingredienser en aktiv anti-rynk ingrediens som minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Dessa ingredienser är speciellt framtagna och finns i hela Aroma Sun-solserien. De arbetar aktivt med att förebygga förtida åldrande som orsakats av solexponering.

- Unikt DNA-skyddskomplexet med extrakt från egyptisk jasmin och tahitisk vanilj: Rikt på antioxidanter som hjälper till att bevara hudens elasticitet, stärka hudens naturliga försvar och skydda ”hjärtat” av cellen.

- Växtessens från ros: Rik på antioxidanter och har fuktgivande och skyddande egenskaper som stärker hudbarriären. Den ger ett förbättrat skydd mot solen och motverkar för tidigt åldrande av huden.
 
- Extrakt från tahitisk rea: Bidrar till att stärka hudens naturliga försvar samt ökar effekten av UV-filtret med 15%, samtidigt som den ändå ger en fin solbrun färg.
 
Användning: Applicera generöst av solcremen över hela kroppen och upprepa appliceringen varannan timme. För bästa resultat, förbered huden med Aromessence Solaire Tan Activator Body.
 
Storlek: 150 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Decléors produkter är baserade på essentiella oljor, växt och havsalgsextrakt samt örter och lera. De är fria från parfym, färg och konserveringsämnen. Vissa är 100 % naturliga och rekommenderas av Astma- och Allergiföreningen. Decleors produkterna tillverkas i Paris och har snabbt blivit de populäraste på skönhetssalonger över hela världen, så även i Sverige. De har också fått utmärkelsen 'Kosmetikens Oscar' vid några tillfällen, bl.a för sin fina solserie.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 756000

Liknande produkt

Kundomdömen