SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Dermalogica Skin Kit Normal/Oily i gruppen Ansikte / Resekit hos Hudotekets Webshop (111902)
Dermalogica Skin Kit Normal/Oily

Dermalogica Skin Kit Normal/Oily

Betyg på Dermalogica Skin Kit Normal/Oily i gruppen Ansikte / Resekit hos Hudotekets Webshop 1 kundomdömen
465 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

En månads förbrukning för den normala till feta huden!

 

Ett prisvärt startkit från Dermalogica för normal till fet hud, som är perfekt om du vill testa på Dermalogicas produkter eller önskar smidiga resförpackningar att ta med i necessären.

Dermalogica Skin Kit Normal/Fet innehåller:


Special Cleansing Gel - Denna tvålfria, löddrande och koncentrerade rengöringsgel avlägsnar makeup och smuts snabbt och effektivt utan att torka ut huden eller störa dess naturliga bakterieflora. Innehåller såpträdsextrakt som löddrar och rengör huden, samt citronmeliss och lavendel som verkar lugnande och renande. Den är enkel och smidig att använda och är dessutom mycket dryg. 50ml.

Skin Prep Scrub - Naturligt finmalet majsmjöl och lenande växtextrakt polerar varsamt bort grådaskiga, döda hudceller. Huden blir slät och fräsch. Gör som proffsen och blanda produkten med en lämplig rengöring för ett snabbt resultat. Malva, Murgröna och Aloe vera är lugnande och förebygger överstimulering av huden. 22 ml

Multi-Active Toner - Räddare i nöden när huden känns som ett uttorkat russin! Underbar fuktspray för alla hudtyper att använda under arbetsdagen, framför datorn, på flyget, efter rengöring och över makeup - när som helst kan du spraya över nödvändig fukt! Lavendel verkar lugnande och rengörande, citronmeliss och aloe vera svalkar och binder fukt och extrakt av arnica, murgröna och gurka verkar uppfriskande och konditionerar huden. 50 ml.

Active Moist - Denna oljefria mjukgörare absorberas fullständigt och skapar en osynlig barriär mot fuktförlust. Silkesaminosyror i kombination med extrakt av kardborre och gurka balanserar talgproduktion och fukthalt i huden. Citron, Källkrasse, Murgröna och Kardborre är adstringerande och slätar ut hudytan. Lavendel, Malva och Gurka ger fukt. 22 ml.


Total Eye Care  
- Slätar ut, skyddar och mjukgör det känsliga ögonpartiet. En mild formula med fuktgivande och utslätande mjölksyra, fysikalisk solskyddsfaktor 15, växtextrakt för att motverka påsighet och optiskt ljusspridande pigment som reducerar mörka ringar runt ögonen. Flera fördelar - en tub!  4 ml.


 Läs mer
Stäng

Om märket

Dermalogicas enkla förpackningar gömmer hudvård som fokuserar på resultatet, en optimal hudhälsa. Produkterna och behandlingarna från Dermalogica behandlar och motverkar de problem som vi möter varje dag, och som påverkar vår hud, så som uv-strålning, föroreningar och stress. Deras sortiment har ett brett utbud av produkter, allt från bashudvård för alla hudtyper till specialprodukter för specifika hudtillstånd och problem.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 111902

Liknande produkt

Kundomdömen
Betyg på Dermalogica Skin Kit Normal/Oily i gruppen Ansikte / Resekit hos Hudotekets Webshop