SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Elizabeth Arden PRO Revitalizing Body Lotion i gruppen Kropp / Kroppscreme, lotion & olja hos Hudotekets Webshop (7119120)
Elizabeth Arden PRO Revitalizing Body Lotion

Elizabeth Arden PRO Revitalizing Body Lotion

0 kundomdömen
495 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Lätt behandlande kroppslotion med milt exfolierande verkan på hudytan. Den tillför fukt, revitaliserar torr eller UV-skadad hud och lämnar den mjuk och smidig.
För vem? Passar alla hudtyper. Perfekt för dig med keratosis pilaris eller väldigt torra områden på kroppen. Passar även perfekt att använda som hals- och decolltagecreme.

Egenskaper: Lätt behandlande kroppslotion med milt exfolierande verkan på hudytan. Den tillför fukt, revitaliserar torr eller UV-skadad hud och lämnar den mjuk och smidig. Innehåller ett exklusivt komplex som kombinerar antioxidanter med AHA (mjölksyra), vilket ger en överlägsen hudförbättrande effekt och en intensiv anti-age-verkan. Den effektiva formulan reducerar även fina linjer och rynkor samt motverkar en ojämn hudton.

Vår hud har ett naturligt sätt att förnya sig genom celldelning, men när vi åldras försämras denna process. AHA påskyndar den naturliga exfolieringen av förbrukade hudceller, ökar fuktnivån, normaliserar hudens egen förmåga till förnyelse och behandlar huden från insidan och ut.

Huvudingrediens:
- LCA-komplex: Mycket högt innehåll av fuktgivande och mjukgörande ämnen. Det innehåller pH-korrekt mjölksyra och vitaminer med antioxidanteffekt som är essentiella för huden, A, C, E & Pro-A

Användning: Används morgon och/eller kväll. Applicera lokalt eller på hela kroppen, inklusive dekolletage, händer och fötter. Använd en eller två gånger per dag eller enligt din hudterapeuts rekommendation.

Storlek: 120 ml


Läs mer
Stäng

Om märket

Elizabeth Arden PRO är en banbrytande generation av Cosmeceutical-hudvård. Tanken bakom Elizabeth Arden PRO är att erbjuda enkla hudvårdsrutiner som ger maximalt effektiva lösningar för olika hudtillstånd. Forskningssamarbetet mellan en av världens mest väletablerade och välkända kosmetikabolag, Elizabeth Arden, och en av världens mest innovativa och ledande hudvårdsexperter, Joe Lewis, har resulterat i detta märke.

Joe Lewis är Cosmeceutical-forskare och känd för introduktionen av banbrytande hudvårdsteknologier och ingredienser, så som AHA-syran 1983, Idebenone-molekylen 2004 och Coffeeberry 2007.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 7119120

Kundomdömen