SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Rakcreme

Är du på jakt efter en riktigt bra rakcreme? Här har vi samlat vårt utbud av rakcremer som passar dig som vill förenkla din rakning. Det är nämligen så att med en bra rakcreme underlättar du för rakhyveln eller rakkniven att komma så nära huden som möjligt - och på så sätt får du också ut det mesta av din rakning. 

Känner du dig osäker på vilken rakcreme som passar dig? Kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig att hitta rätt. 

Varför ska jag använda en rakcreme? 


Om du använder en rakcreme vid våtrakning underlättar du för rakhyveln eller rakkniven att komma så nära huden som möjligt. Produkten hjälper också att återfukta huden och att göra så rakningen blir till en behaglig och skön upplevelse. Och vem vill inte ha det så? 

Precis som med en raktvål kan du vispa upp ett rikt lödder med rakcremer. Rakcremer brukar också vara mjuka i konsistensen och är därför lätt att ta av. Du behöver endast en liten gnutta för att göra tillräckligt med lödder som täcker hela skäggstubben. Rekommendationen brukar vara att applicera en tumnagelsstor klick rakkräm på dina fuktiga fingrar eller din fuktade rakborste. 

Löddret kan enkelt vispas upp direkt på ansiktet eller i en rakskål, välj det som du själv tycker är smidigast. Rakcremer är i regel mycket mer lättlöddrade än raktvålar, så gillar du det är rakcremen verkligen något för dig. 

Vid rakning är det viktigt att använda en rakcreme av bra kvalitet som ger ett bra lödder, samtidigt som det smörjer och mjukar upp skäggväxten. Ett tips är att låta krämen verka i några minuter efter applicering. På så sätt mjukar du upp skäggväxten ännu mer, och det gör din rakning enklare. Ju mindre friktion det är när du rakar dig, desto mindre är risken för att du får utslag.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Ingrediensönskemål:
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop