eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
REN Vita Mineral Active 7 Eye Gel i gruppen Ansikte / Ögon / Ögoncreme hos Hudotekets Webshop (104091)
REN Vita Mineral Active 7 Eye Gel

REN Vita Mineral Active 7 Eye Gel

299 kr
Antal: 
· Fri frakt · Skickas normalt inom 24 h · 14 dagars returrätt
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation
En lättviktig och svalkande ögongel som behandlar, återupplivar och ljusar upp det känsliga ögonområdet.


För vem? Passar alla hudtyper.

Egenskaper: En lättviktig och svalkande ögongel som behandlar, återupplivar och ljusar upp det känsliga ögonområdet. Idealisk för dig som känner dig svullen runt ögonen eller har mörka ringar som du vill motverka. Ögongelen fräschar upp ögonområdet, reducerar svullnader och mörka ringar samt ljusar upp och jämnar ut hudtonen kring ögonen. Dessutom ser ögonkontursområdet slätare och fastare ut. Det är en bioaktiv hudvårdsprodukt som är helt fri ifrån petrokemiska ingredienser, PEGs, mineraloljor, sulfater, parabener, silikoner, irriterande ämnen eller syntetiska dofter och färger.

Bioaktiva ingredienser:
- Vitamin P från damascenerrosextrakt: Har antiinflammatoriska egenskaper och skyddar det kapillära nätverket.

- Flavonoider från arnikaextrakt: Reducerar svullnader genom att stimulera hudens naturliga dräneringsprocess.

- Fikonextrakt: Lugnar och fräschar upp området kring ögonen.

- Polysackarider från Zostera marina (bandtång): Adderar och bibehåller fuktnivån i huden genom att främja cellförnyelsen.

- Ginsenosider från kinesisk ginseng: Stimulerar cirkulationen i kapillärerna.

- Tyrosinasehämmare från vild kanadensisk rumex: Reducerar mörka ringar och rödhet under ögonen.

Användning: Applicera en liten mängd runt ögonområdet genom att dutta lätt tills produkten har absorberats (gnugga ej). Kan även användas ovanpå smink för att fräscha upp och jämna ut hudtonen under ögonen. Ett litet tips är att placera ögongelen i kylskåpet. På så vis får du en kylande effekt när du applicerar ögongelen, vilket drar ihop blodkärlen samt har en dämpande effekt på svullnad och rödhet kring ögonen.

Storlek: 15 mlLäs mer
Stäng

REN skapades för att kombinera det bästa av två världar: Högteknologisk hudvård med kliniskt bevisade, 100 procent naturliga ingredienser. Vi kallar det ren bioaktiv hudvård. Men RENs produkter ska inte bara vara fria från kemiska tillsatser, de ska vara underbara att använda också. 
 

RENs filosofi kan sammanfattas i fem principer:
 
1. Rätt ingredienser

REN gör rena produkter som INTE innehåller: syntetisk parfym, petrokemiska ingredienser, sulfater, animala ingredienser, silikoner eller parabener.
 

RENs produkter innehåller INTE HELLER ingredienser som kan vara irriterande för huden som till exempel: glykoler och diglykoler, PEG, PPG, urea, D.E.A, T.E.A, PABA och andra syntetiska solfilter, aliphatiska alkoholer/hydrokarboner, Fthalater, fumarater, aminer, alkanolaminer, syntetisk AHA/BHA, polyakrylamider, metakrylater, elastomer, poloxamer, styrener, vinyler, polyquaternium, nylon, nitriler, nitrater, nitrosaminer, bromater, fluor eller aluminium.
 

2. Rätt vetenskap
RENs målsättning är finna nya innovativa lösningar inom bioaktiv teknologi som hjälper hudens naturliga processer. Biovetenskap är nyckeln till att skapa produkter som effektivt stärker och bevarar hudens naturliga hälsa och lyster.
 

3. Rätt upplevelse
Det här är vår välbehagsprincip. Den är viktig för den kan förändra din värld. Du vaknar, använder REN, och plötsligt är världen fem procent trevligare. Du äter en hälsosammare frukost, klär dig fem procent snyggare, sträcker på dig fem procent extra och ler fem procent bredare. Det leder till att människor märker dig fem procent mer och är fem procent trevligare mot dig. Det är en magisk spiral. Tro det eller ej...
 

4. Rätt miljöpåverkan
REN drar sitt strå till stacken för att minska användningen av våra begränsade resurser. Vi donerar minst 2,5 procent av vår vinst till organisationer som värnar om miljön.
 

5. Rätt attityd
Vi tror att en princip är en princip även om den kostar pengar. Vi skördar vad vi sår. Vi föredrar välvilja framför misstänksamhet, humor framför allvar och flexibilitet framför formalia.

Läs mer
Stäng
Leveranstid:

Vi packar normalt ditt paket inom 24 h (vardagar).

Frakt: Fri frakt med Postnord Varubrev, Postnord Mypack eller DB Schenker. I kassan får du förslag på fraktalternativ som är baserade på vikt och storlek på det du har köpt. Postnord Varubrev levereras direkt i din brevlåda och får paketet inte plats där får du ett SMS när du kan hämta det hos ditt närmaste ombud.

Retur: 14 dagars returrätt. Klicka här för mer information om byten och returer.


Säkra betalningar: Välj mellan kortbetalning, direktbetalning, konto/delbetalning med Klarna eller gratis faktura med Klarna.

Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
 

Rådgivning: Är du osäker på ditt köp? Konsultera gärna med någon av våra hudterapeuter eller frisörer. De finns på 036- 34 45 62 eller webshop@hudoteket.se vardagar 8-18.

För fullständiga köpvilkor, läs vidare här>
REN
Art.nr:   104091

Kundomdömen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop