SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
makeupdag tillsammans med bareminerals på Hudoteket


BOKA IN DIG PÅ EN MAKEUPKURS MED BAREMINERALS

Den 26 oktober mellan klockan 10-18 har vi en inspirerande makeupdag med bareMinerals i vår Butik & Salong på Östra Storgatan 6. Du är då välkommen att boka in dig på en makeupkurs där du får en genomgång om hur du lägger den perfekta dagmakeupen. Vi gör även en färganalys och hittar vilka produkter och vilken nyans som passar just dig och din hudton. Utöver kursen får du ett skräddarsytt makeupschema så att du kan lägga en lika proffsig makeup hemma. 


Kursen är på 30 min och är helt kostnadsfri om du den dagen köper två valfria bareMineralsprodukter, som du dessutom får 20 % rabatt på. Annars är kostnaden 250 kr. Det är begränsat antal platser så ring och boka in en tid för dig och din vän idag då det är först till kvarn som gäller.


Du bokar din plats genom att ringa 036-12 06 66 eller komma upp i butiken. 



20 % rabatt på bareminerals under makeupdagen


-20 % PÅ BAREMINERALS

Under hela dagen får alla kunder som kommer upp i butiken 20 % rabatt på bareMinerals sortiment. Perfekt tillfälle att shoppa hem ny härlig makeup till kanonpris. 

Gäller ej i webshopen

vinn makeupkurs på makeupdagen med bareminerals


VINN DIN PLATS

Besök vår Facebooksida eller vår Instagram och leta upp inlägget med vår tävlingsbild. Tagga en vän som du hade velat gå med och motivera varför du skulle behöva en makeupkurs.

Lycka till!

C-vitaminsskola. Frågor, svar och tips angående C-vitamin i hudvård

Varmt välkommen på en inspirerande dag den 26 oktober!


Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop