eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Bioline Primaluce Beauty Gift Superkit i gruppen Ansikte / Kit & Paket hos Hudotekets Webshop (691048)
Bioline Primaluce Beauty Gift Superkit

Bioline Primaluce Beauty Gift Superkit

0 kundomdömen
1995 kr / 1095 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Ett Kit med 3 favoriter som man inte vill gå miste om. Ingredienserna i Primaluce serien  återfuktar huden på djupet, verkar lätt exfolierande och antibakteriellt och mjukgör huden. Den lätta, mjuka konsistensen jämnar ut pigmentfläckar och ojämnheter i hudtonen och lämnar huden otroligt len och silkesmjuk.


För vem? Passar för fet, oren och aknebesvärad hud, samt fuktfattig, pigmenterad och mogen hud. 

Bioline Primaluce Beauty Gift Superkit innehåller:

Bioline Primaluce Exforadiance Hydrating Renovating Cream: 
En helt unik, lättare creme för fuktfattig hud i stort behov av lyster, eller hud med akneproblem. Den parabenfria formulan innehåller AHA-syror från exempelvis passionsfrukt, ananas och vindruvor samt mandelsyra och pantenol. Ingredienserna återfuktar huden på djupet, verkar lätt exfolierande och antibakteriellt och mjukgör huden. Den lätta, mjuka konsistensen jämnar ut pigmentfläckar och ojämnheter i hudtonen och lämnar huden otroligt len och silkesmjuk. Används på rengjord hud efter applicering av rekommenderat Primaluce Exforadiance-serum. Om du har akne eller fet och oren hud kan cremen användas både morgon och kväll. Det går även att använda Brightening Illuminating Emulsion som dagcreme och denna creme endast på natten, vilket fungerar utmärkt också för pigmenterad hud. Mogen och uttorkad hud kan använda den på dagen och kombinera med Nourishing Renovating Cream på natten för bästa resultat. Storlek 50 ml.

Bioline Primaluce Exforadiance Exfoliating Renovating Cleansing Gel: En mild rengöringsgel som rengör huden på djupet samt löser upp makeup och orenheter. Den parabenfria formulan innehåller PHA- och AHA-syror samt mimosa- och havreextrakt som effektivt exfolierar, mjukgör och vårdar huden. Du får en klar hud med en fantastisk lyster. Används varje morgon och kväll. Applicera rengöringen genom att massera in en liten mängd över ansikte och hals. Skölj av med varmt vatten. Storlek 200 ml.


Bioline Primaluce Exforadiance Eye And Lip Contour Cream: Det är en mjuk och behaglig creme, dermatologiskt testad, parabenfri, utan färg och doftämnen, rik på aktiva ingredienser som skyddar, ger näring och fukt både dag och natt. Den innehåller ett komplex med den senaste generationens ingredienser: soja och risprotein, superoxide dismutase som skyddar huden från fria radikaler, bygger upp hudens fasthet och spänst, förbättrar mikrocirkulationen och minskar mörka ringar och påsar. Används morgon och kväll efter rengöring. Applicera genom att försiktigt klappa in en liten mängd ögoncreme på huden runt ögonen. Följ sedan med serum och dag- eller nattcreme. Storlek 30 ml.Läs mer
Stäng

Om märket

Bioline är italiensk hudvård av hög kvalitet som är designad för dig och din livsstil. Märkets vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt och snabbt sätt vill se resultat på din hud. Biolines produkter kombinerar det bästa från naturen med det senaste inom vetenskap. Varje produkt är unik med en hög koncentration av aktiva ingredienser som ger fina resultat utefter dina önskemål. Produkterna är säkra men effektiva och innehåller endast naturliga dofter och färgämnen.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 691048

Kundomdömen