eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Clarins Daily Energizer Cleansing Gel i gruppen Ansikte / Rengöringsritualen / Rengöring / Normal hud hos Hudotekets Webshop (20101000-2)
Clarins Daily Energizer Cleansing Gel

Clarins Daily Energizer Cleansing Gel

Betyg på Clarins Daily Energizer Cleansing Gel i gruppen Ansikte / Rengöringsritualen / Rengöring / Normal hud hos Hudotekets Webshop 2 kundomdömen
175 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

För vem? Passar alla hudtyper, även den mest känsliga. Särskilt utvecklad för unga, aktiva kvinnor under 30 år.
 
Egenskaper: En härligt energigivande och fräsch rengöringsgel vars rika lödder skonsamt avlägsnar orenheter och makeup samtidigt som det verkar avgiftande. Gelen neutraliserar de negativa effekter som föroreningar och hårt vatten har på huden och motverkar även orenheter och blemmor. Den mjuka formulan rengör huden milt men effektivt och är lätt att skölja av. Med en perfekt rengjord hud får huden ett klart och strålande utseende. 

Sena nätter, fester, krävande studier, föroreningar, stress... Det finns många påfrestningar för en ung hud. Daily Energizer-serien skapades särskilt för unga kvinnor med aktiva liv för att neutralisera de negativa effekterna av yttre påverkan och för att bibehålla hudens ungdomliga lyster. De växtbaserade, aromatiska produkterna återfuktar huden, motverkar skavanker och vitaliserar huden med ny energi - så att du kan leva ditt liv samtidigt som du bevarar en felfri, strålande och hälsosam hud.
 
Aktiva ingredienser: 
- Mild rengöringsbas: Neutraliserar de uttorkande effekter som hårt vatten har.

- Såpörtsrotextrakt:
Naturligt löddrande och rengörande.

- Moringafröextrakt: Neutraliserar effekterna av föroreningar. Renar och eliminerar toxiner i huden. Förbättrar hudens lyster.

 
Användning: Används dagligen, morgon och kväll. Löddra upp en liten mängd och massera in på fuktad hud över ansikte och hals (undvik ögonkonturen). Skölj noga med kallt vatten på morgonen för att väcka huden, och med ljummet vatten på kvällen för en mer avslappnad känsla och för att få bort makeup bättre.

Storlek: 75 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Clarins är ett franskt familjeföretag som grundades av Jacques Courtin-Clarins 1954 och är idag ett av Europas ledande hudvårdsmärken. I sortimentet finns ett brett utbud av hudvård, kroppsvård, make up, herrprodukter & dofter. Clarins produkter är för alla åldrar och alla hudtyper. Den följer dig och din huds olika behov genom livet. 

Produkterna är unika i sig då de innehåller enbart vegetabiliska ingredienser och alltid de bästa och mest aktiva växtextrakten. De första ansikts- och kroppsoljorna är gjorda på 100% rena växtextrakt och började säljas redan 1966. Clarins visar hänsyn till miljön genom medvetna val av förpackningar och att stödja miljöorganisationer. Även genom att driva egna välgörenhetsprojekt och olika hjälporganisationer.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 20101000-2

Liknande produkt

Kundomdömen
Betyg på Clarins Daily Energizer Cleansing Gel i gruppen Ansikte / Rengöringsritualen / Rengöring / Normal hud hos Hudotekets Webshop