eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Sensai Wrinkle Repair set i gruppen Ansikte / Ansiktscreme / 24-h Creme / Alla hudtyper hos Hudotekets Webshop (106900006)
Sensai Wrinkle Repair set

Sensai Wrinkle Repair set

0 kundomdömen
2375 kr / 1895 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Ett underbart och aktivt kit med lyxigt innehåll, för dig med mogen hud som vill ha resultat.
För vem? Passar en mogen hud.

Sensai Wrinkle Repair set innehåller:

Sensai Wrinkle Repair Cream: Avancerad trippelteknologi erbjuder tre funktioner för att bekämpa rynkorna:1) Reducera gammalt kollagen2) Skapa nytt och fräscht kollagen3) Skydda mot att det befintliga kollagenet försämrasEgenskaper: Rik formula som smälter in i huden och bildar en skyddande slöja på huden. Påskyndar kollagenomsättningen och förbättrar därmed kollagenkvaliteten och kollagenkvantiteten. Ytterst effektiv att fylla ut rynkor inifrån. Ger slät och fast hud. Applicera en lagom mängd i hela ansiktet morgon och kväll efter lotion.
Storlek 40 ml.

Sensai Prime Solution: Medan Koishimaru Silk EX badar huden i en ""ändlös ocean av fukt"", boostar Sanzashi (hagtorn) Extract hudcellernas mottaglighet*. Prime Solution genomfuktar huden samt optimerar effekten av efterföljande produkter.*Testad in vitro. Egenskaper: Stimulerar hyaluronsyrasyntesen i epidermala och i dermala celler. Boostar cellernas mottaglighet och cell till cellkommunikationen i huden. Går djupt ner i huden (epidermis och dermis) och ger en effektivare tillförsel av de aktiva ingredienserna. Ger holistisk vård. Doften ger en lugnande känsla. Applicera en lämplig mängd över hela ansiktet morgon/kväll efter "Dubbel rengöring"". Applicera sedan SENSAI Emulsion eller Cream. Storlek 5 ml.

Sensai Wrinkle Repair Eye Cream: Påskyndar kollagenomsättningen, vilket ger en långtidsverkande effekt av att släta ut rynkor och fylla ut dem inifrån.Avancerad trippelteknologi erbjuder tre funktioner för att bekämpa rynkorna:1) Reducera gammalt kollagen2) Skapa nytt och fräscht kollagen3) Skydda mot att det befintliga kollagenet försämrasEgenskaper: Rik creme med härligt mjuk konsistens som inte kladdar. Bidrar till synliga förbättringar på fina linjer och rynkor i det ömtåliga ögonområdet. Påskyndar kollagenomsättningen och förbättrar därmed kollagenkvaliteten och kollagenkvantiteten. Ger en slät och fast hud runt ögonen. Doft och färgfri. Applicera försiktigt runt ögonen en lagom mängd morgon och kväll, som sista steg i din dagliga hudvårdsrutin.Storlek 4 ml.


Läs mer
Stäng

Om märket

För dig som vill uppleva kejserlig skönhet. Det vill säga silkeslen hud, mycket lyster, vacker makeup och fantastiska dofter. SENSAI, med sina rötter från Japan är ett exklusivt och världsledande varumärke inom professionell hudvård, hårvård och makeup och är helt ensamma med Koishimaru-silke som ingrediens. 

Framgångssagan började i klostret Kanegafushi, i Japan. När körsbärsträden stod i blom samlade munkarna in silkeskokongerna efter att årets fjärilar hade lämnat. I väveriet drog kvinnorna ut trådar ur kokongerna som de tvinnade till len silkestråd. Medan de vävde föll ett fint, skimrande puder från silkestrådarna på deras händer. När det senare skulle tvättas bort upptäckte kvinnorna att pudret löddrade. Och deras händer blev lika mjuka och lena som silket de vävde. Detta blev starten för Kanebo Cosmetics som idag är ett av världens ledande kosmetikföretag med många olika varumärken. SENSAI är deras mest lyxiga och high end som är till för dig som bara nöjer dig med det bästa.

Silket är hudens fuktbomb
Förr i tiden fick silket enbart bäras av den japanska kejsarfamiljen. Men efter att ha tagit ett flertal patent är SENSAI nu det enda företaget i världen som får använda Koishimaru-silke. Idag vet vi nämligen att silke är speciellt rikt på protein och att det har en förmåga att bevara precis den mängd fukt vår hud behöver. Silket stimulerar nämligen produktionen av hyaluronsyra som har en förmåga att binda fukt upp till 1000 gånger sin egna vikt. Dessutom matchar silket vår egen huds pH värde på 5,5 vilket är grunden till en problemfri hud.

En hudvårdsritual från japanska skönhetstraditioner.
SENSAI kobinerar idag högteknologisk forskning med gamla orientaliska hudvårdstraditioner. För att ge din hud de bästa förutsättningarna är det därför viktigt att SENSAIs produkter appliceras med deras berömda SAHO-ritual i tre specifika steg. Läs mer SAHO här.

Naturliga ingredienser 
Det japanska ordet SENSAI betyder fin, delikat och välbefinnande som är tätt knutna till det japanska skönhetsidealet. De lever efter en filosofin med respekt för tidigare generationers visdom och en stor känsla för smådetaljer. Alla ingredienser är därmed baserade på naturliga ingredienser. Dessutom innehåller alla SENSAIs produkter det berömda silket.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Då Sensai ofta uppdaterar sina ingrediensförteckningar, så återkom till oss för information.

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 106900006

Liknande produkt

Kundomdömen