eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier
Frågor & svar
Frågor & svar om syror

Tycker du att det här med syror känns svårt och krångligt? Hudoteket kommer till undsättning med svaren på dina vanligaste frågor. Är din fråga inte med? Tveka inte att höra av dig till oss så att vi kan lägga till den och därmed kunna göra fler till syraexperter!

Frågor & svar med Medik8

Medik8 är företaget som producerar högkvalitativa hudvårdsprodukter som ger förträffliga resultat på din hud. Det välrenommerade forskarteamet hos Medik8 har tagit fram produkter för diverse hudproblem och skapat produkter som hjälper mot pigmenteringar, fina linjer, acne, torrhet, rodnad och mörka ringar under ögonen. Här har vi samlat ihop era frågor från vår ”Take Over” på sociala medier och bett Gabriella, utbildare och Medik8-expert ge er sina bästa råd och tips.

Hudvård till min tonåring

Min 15-åriga son har börjat få röda knottror i pannan och huden ser lite blank ut. Är det för tidigt att börja med hudvårdsprodukter?

Makeup för mig med akne

Jag använder bra hudvård för min akne men har lite röda fläckar i ansiktet jag vill täcka dagligen. Vad ska jag tänka på när det kommer till makeup?

Undvik detta vid rosacea

Hejsan! Jag har rosacea. Finns det någonting jag bör undvika när det kommer till hudvård?

Solskydd för dig med rosacea

Jag har rosacea och ska åka på semester inom kort. Vad bör jag tänka på när det gäller solskydd?

Peeling vid rosacea?

Kan jag som har rosacea använda mig av peeling?

Klimakteriet - Glåmig och livlös hud

Jag har kommit in i klimakteriet och känner mig helt plötsligt väldigt glåmig och livlös i huden, vad kan jag göra åt det?

Vallningar

Jag får vallningar var och varannan timme och har problem med att få min makeup att sitta snyggt hela dagen. Hjälp mig!

Problem med glesa och tunna ögonbryn

Mitt största problem är mina ögonbryn. Jag har tunna och glesa bryn och när jag målar dem med ögonbrynspenna så ser det så hårt ut. Vad ska jag göra? Tack på förhand.

Finns det någon creme som hjälper mot hudbristningar?

Den senaste tiden har jag fått tråkiga hudbristningar på rumpa och höfter. Finns det någon creme för detta?

Hjälp mot torra, kliande ögonlock?

Hej! Ett par gånger om året (under ett par veckor) brukar jag få problem med torra, irriterande, och kliande ögonlock. Har du någon aning om vad som skulle kunna orsaka detta? Jag undrar också om du har något tips på en ögonkräm för detta lilla problem? Eller kanske någon som kan passa bra när jag är extra torr? Tack på förhand!

Vad ska jag göra åt min hårväxt på ryggen?

Jag är en kille som har ett stort problem. Jag har riklig hårväxt på ryggen och jag tycker att det känns jobbigt, särskilt på sommaren när man går med bar överkropp. Finns det något att göra åt detta?

Vad ska jag göra åt min torra hud i sommarvärmen?

Trots att det är varmt ute och solen skiner är min hud supertorr, vad kan jag använda som verkligen återfuktar huden?

Vad ska jag göra med mina finnar som dyker upp olägligt?

Jag är trött på att alltid få blemmor och orenheter när jag ska iväg på något viktigt. Det blommar alltid upp en finne eller två när jag ska på fest, date eller kalas, finns det något att göra?

Får en inpackning bättre effekt om den sitter i länge, typ över natten?

Jag undrar om en hårinpackning får bättre effekt om den sitter i längre. Vissa säger att den är bra att sova med den, medan andra säger att den slutar verka efter ett tag. Vad gäller?

ARTIKEL 1-16 AV 21.1 2  Nästa »  | Visa alla