SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier
Frågor & svar
Perioral Dermatit - vad är det?

Hur behandlar man Perioral Dermatit bäst?

Så får du bukt med knottror på armarna

Jag har knottror på armarna som jag inte får bukt med. Vad kan detta vara?

Att blanda olika märken i sin hudvårdsrutin

Kan man kan blanda olika märken?

Hjälp mot torr hy

Jag har torr hy som stundtals känns väldigt stram, har ni något tips på hur jag får huden mer återfuktad och smidig?

Problem med tovigt hår

Jag har långt, tjockt hår som tyvärr kan bli ganska tovigt och svårt att reda ut - vad ska jag göra?

Elixir Cosmeceuticals Take Over

Elixir Cosmeceuticals är en exklusiv hudvårdsserie med dokumenterad effekt mot åldrande hud och andra vanliga hudproblem. Serien är sammansatt av produkter med hög koncentration av aktiva ingredienser som ger märkbara resultat. Produkterna innehåller bland annat A-vitamin, glykolsyra, antioxidanter och enzymer som upprätthåller och förbättrar hudens hälsa. Här har vi samlat ihop era frågor från vår Take Over på sociala medier och bett Kornelia, utbildare och Elixir-expert ge er sina bästa råd och tips.

Hitta din hudvårdsrutin med Elixir Cosmeceuticals

Har du svårt att veta vilken hudvård som passar just dig och dina behov? Ibland kan det kännas som en djungel med alla cremer, serum, masker och dylikt. Elixir Cosmecuticlas har därför tagit fram ett schema utifrån olika behov och hudtyper. Redan efter 2-3 veckor börjar man att se resultat!

Bli din egna Sisley-expert

Få svar på de frågor du alltid undrat över om Sisley i vår "Take Over" med härliga Filippa Marszalek, försäljningschef och Sisley-expert. Vilken produkt ger liv åt grå och torr hud? Kan man sova med Eye Contour Mask? Ta del av svaren här och bli din alldeles egna Sisley-expert!

Allt du behöver veta om solskydd

Njut av sommaren utan att behöva oroa dig för röd, smärtande, hud och ålderstecken. Här har vi samlat frågor och svar kring solskydd och vad man ska tänka på - så att du kan bli din egen solskyddsguru!

Vilken ansiktsmask passar dig?

Att lägga en ansiktsmask är ett enkelt tillvägagångssätt för att få nytt liv i huden. Däremot kan det vara svårt att avgöra vilken mask man ska välja – och till vad. Därför har vi sammanställt ett litet mini-test där du kan få ett tips på vilken mask som passar din hud utefter de önskemål du själv väljer!

Frågor & svar om syror

Tycker du att det här med syror känns svårt och krångligt? Hudoteket kommer till undsättning med svaren på dina vanligaste frågor. Är din fråga inte med? Tveka inte att höra av dig till oss så att vi kan lägga till den och därmed kunna göra fler till syraexperter!

Frågor & svar med Medik8

Medik8 är företaget som producerar högkvalitativa hudvårdsprodukter som ger förträffliga resultat på din hud. Det välrenommerade forskarteamet hos Medik8 har tagit fram produkter för diverse hudproblem och skapat produkter som hjälper mot pigmenteringar, fina linjer, acne, torrhet, rodnad och mörka ringar under ögonen. Här har vi samlat ihop era frågor från vår ?Take Over? på sociala medier och bett Gabriella, utbildare och Medik8-expert ge er sina bästa råd och tips.

Hudvård till min tonåring

Min 15-åriga son har börjat få röda knottror i pannan och huden ser lite blank ut. Är det för tidigt att börja med hudvårdsprodukter?

Makeup för mig med akne

Jag använder bra hudvård för min akne men har lite röda fläckar i ansiktet jag vill täcka dagligen. Vad ska jag tänka på när det kommer till makeup?

Undvik detta vid rosacea

Hejsan! Jag har rosacea. Finns det någonting jag bör undvika när det kommer till hudvård?

Solskydd för dig med rosacea

Jag har rosacea och ska åka på semester inom kort. Vad bör jag tänka på när det gäller solskydd?

ARTIKEL 1-16 AV 31.1 2  Nästa »  | Visa alla