SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Frågor & svar

Bli din egna Sisley-expert

Få svar på de frågor du alltid undrat över om Sisley i vår "Take Over" med härliga Filippa Marszalek, försäljningschef och Sisley-expert. Vilken produkt ger liv åt grå och torr hud? Kan man sova med Eye Contour Mask? Ta del av svaren här och bli din alldeles egna Sisley-expert!


Eau de Campagne passar perfekt under sommaren. Den är frisk, grön i tonerna, innehåller mycket basilika och tomatblad – alltså det perfekta valet under sommaren.

Global Perfect är en dag- och nattcreme som jobbar specifikt med att minska porerna. Den ger en omdelbart förskönande effekt som passar till alla hudtyper, dessutom jämnar den ut hudtonen och reglerar talgproduktionen.

När man har oren hy är det extra viktigt att man är noggrann med rengöringen. Använd ett bra och vårdande ansiktsvatten, jag rekommenderar särskilt Purifying Re-balancing Lotion som har 12% alkohol och innehåller salicylsyra. Den förfinar strukturen och förbättrar hudkvaliteten betydligt.

Salicylsyra är oljelöslig och har förmågan att tränga ned i porerna och rensa upp orenheter, istället för att enbart beröra hudytan. När syran används regelbundet rensar den inte bara porer och hjälper till att minimera akne, den försvårar dessutom för att nya orenheter och blemmor bildas.


Confort Extrême Lèvres Nutritive Lip Balm är en reparerande produkt som du kan lägga under eller över ditt favoritläppstift för mjukgöra och återfukta på djupet för att motverka torra och spruckna läppar.

För den som önskar volym så är Volumizing Spray Hair & Scalp Care det ultimata valet. Använd sprayen i fuktigt hår före torkning eller styling. Håll flaskan på 20 cm avstånd och spraya runt hela huvudet samtidigt som du lyfter håret. 

Det kan man definitivt. Du köper din här.

Det kan man göra! Eye Contour Mask kan användas såväl morgon som kväll, och glöm inte bort partiet runt läpparna.

SUNLEŸA Sun Care SPF 50 är en helt ny solcreme som också är en aktiv dagcreme, den återfuktar samtidigt som den skyddar mot UV-strålar. Jag gillar den särskilt då den förebygger rynkor, mörka fläckar och förlorad fasthet samtidigt som den ger huden en vacker lyster.

Min andra favorit är Gel Express Aux Fleur, en fuktmask som är perfekt efter en dag på stranden. På endast tre minuter upplever man maskens fördelar och huden blir uppfräschad, smidig och återfuktad. Vill du hellre använda den som nattmask går det lika bra. Tänk dock på att inte applicera masken för nära ögonen då huden där är tunnare. 

Vill man bygga upp mycket volym så är favoriten So Volume som ger volym, böjer och definierar fransarna från roten till toppen. Du får omedelbar form och ett högdefinierat resultat utan klumpar.

Black Rose Infusion Cream,  skämtsamt kallad "trollformel på burk", är perfekt för torr och grå hud som behöver livas upp och få lyster. Detta är en dag- och nattcreme som arbetar aktivit med blodcirkulationen för en slät och återfuktad hud. 

Min favorit som alltid är med mig är en läpp-produkt som heter Phyto Lip Twist, i färgen 21 ruby. Den färgsätter som ett läppstift men vårdar likt ett läppbalsam.

Sisley räknas inte som ett lyxmärke, lyx kostar inte pengar – det gör kvalitet och Sisley står för kvalitet.

Buff & Wash Botanical Facial Gel är inte en peeling. Detta är en rengöring som du använder för att väcka huden på morgonen med hjälp av de mikrosfärer som den innehåller. Rengöringen är ultramild och kan användas dagligen då den bevarar hudens naturliga pH-värde.

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Bli din egna Sisley-expert
Take Over med Esse: Höst-och vinterrutiner

Maria och Cecilia från Esse Skincare tog över våra sociala medier samt hade en fantastisk LIVE med fokus på höst-och vinterrutiner. Missade du livesändningen eller vill se den igen, så kan du bara scrolla ner här. Under livesändningen pratade man om produkttips för yttorr hud, perioral dermatit, personliga favoriter och mycket, mycket mer. Här nedan hittar du alla frågor och svar samt vilka produkter som passar för just din hudtyp.

Frågor och svar med Sisley

Vi hade Amanda och Filippa från Sisley på besök, som både tog över våra sociala kanaler och körde en fantastisk live. Här nedan kan du läsa alla de frågor och svar som vi fick in under dagen. Temat på liven var K-beauty trenden "glass-skin" och man pratade om vilka hudvård- och makeup produkter man ska välja för att uppnå den här populära looken. Scrolla vidare för att läsa mer och kika på livesändningen i efterhand.

Allt du behöver veta om solskydd

Njut av solen utan att behöva oroa dig för röd, smärtande, hud och ålderstecken. Här har vi samlat frågor och svar kring solskydd och vad man ska tänka på - så att du kan bli din egen solskyddsguru!

Take Over med Dermaceutic

Experterna, Cecilia och Lotta från Dermaceutic har varit på besök hos oss och tagit över våra sociala kanaler! I en livesändning guidade dem dig i hur deras produkter används, gav tips och tricks inför våren och mycket mer. Här kan du läsa några av frågorna som ställdes till dem under dagen. Du har väl inte missat livesändningen på TikTok och Instagram där de tar dig med bakom kulisserna.

Frågor och svar med Esse

Vi har fått besök av duktiga Maria och Cecilia från Esse, som har gett oss svar på alla era frågor! Läs nedan om de bästa produkterna för perioral dermatit, tonårshud och pigmenteringar och bli din egen Esse-expert! Du kan också kika in vår livestream tillsammans med Esse på vår Instagram.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: UjHtns (motverkar spam)