SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Frågor & svar

Att blanda olika märken i sin hudvårdsrutin

Kan man kan blanda olika märken?
Svar: Det beror lite på, effekten blir bättre om du håller dig till en serie av samma varumärke.
Du kan alltså variera dig, men man ska försöka ha produkter från samma märke i sin basrutin (rengöring, ansiktsvatten, serum och creme.)
Därefter kan man blanda in peeling, mask och solskydd från olika märken. När det kommer till produkter som innehåller syra bör man däremot vara försiktig, där ska man helst hålla sig till ett märke. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du vill ha mer råd kring din hudvårdsrutin!
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Att blanda olika märken i sin hudvårdsrutin
Take Over med Dermalogica

Lär dig allt och lite till - om hudfavoriten Dermalogica! Få svar på de frågor du alltid undrat över om i vår "Take Over" med härliga Dermalogica-experterna Ida och Hanna. Vad gör man om man har problem med milier? Finns det något man kan göra åt pigmentförändringar? Hela Take Overn ser du under höjdpunkter på vår Instagram.

Take Over med Exuviance

Vi har haft äran att ha varumärket Exuviance och experten Camilla här hos oss på Hudoteket. Över en dag tog hon över chatten, våra sociala medier och mycket mer! Våra härliga kunder fick möjligheten att ställa frågor - dessa har vi sammanställt i inlägget nedan.

Take Over med Clarins

Vi har haft finbesök av Martin, utbildare och Clarins-expert. Här får du sammanställningen av de frågor som kom in när han tog över vår sajt. Vill du se Take Overn i efterhand? Då finner du den på vår Instagram.

Take Over med Filorga

Få svar på de frågor du alltid undrat över om Filorga i vår "Take Over" med bästa Jessica, vår Filorga-expert. Vilket serum passar bäst om man har torr hud? Och vilken produkt är ett måste i var kvinnas handväska? Ta del av svaren här. Längst ned i inlägget ser du alla produkter som Emelie och Jessica pratade om när Jessica visade en kvällsrutin à la Filorga.

Perioral Dermatit - vad är det?

Hur behandlar man Perioral Dermatit bäst?

2 Kommentarer
#1
Kristina Pettersson
Hej
Jag har under några år använt Clarins hudvårdsprodukter mot åldrad hy,Super Restorative.
Har nu funderat på att byta märke och ev till Ex Elemis eller Exuvianse. �r 61 år och min hy är normal med lite ålderstecken framförallt kring mun, haka, hals. Har aldrig haft problemhy.
Om jag nu bestämmer mig för att byta är någon av dessa märken ett alternativ eller har ni något annat bättre förslag?
Kan ni hjälpa mig att plocka ihop ett kitt för det märke ni rekommenderar.
Mvh
Kristina Pettersson
Den 13 oktober 2019
#1
Hudoteket
@Kristina Pettersson : Hej Kristina,
Jag skulle rekommendera dig att göra vår hudanalys för att få en så komplett rekommendation som möjligt. Du finner den här: https://www.hudoteket.se/sv/info/hudotekets-hudanalys.html

Mvh Evelina
Den 17 oktober 2019
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: xmYLuy (motverkar spam)