SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Frågor & svar

Att blanda olika märken i sin hudvårdsrutin

Kan man kan blanda olika märken?
Svar: Det beror lite på, effekten blir bättre om du håller dig till en serie av samma varumärke.
Du kan alltså variera dig, men man ska försöka ha produkter från samma märke i sin basrutin (rengöring, ansiktsvatten, serum och creme.)
Därefter kan man blanda in peeling, mask och solskydd från olika märken. När det kommer till produkter som innehåller syra bör man däremot vara försiktig, där ska man helst hålla sig till ett märke. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du vill ha mer råd kring din hudvårdsrutin!
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Att blanda olika märken i sin hudvårdsrutin
Take Over med Jane Iredale

Jane Iredale med Patricia i spetsen har nyligen tagit över våra sociala kanaler i en take over! Om du missade take overn har vi sammanställt alla era frågor och svar nedan. Här får du tips och trix på hur du lägger en bra bas och hur man ska applicera Jane Iredales ögonskuggor. Spana in IGTV:n och svaren på era frågor även på Instagram.

Hur blir jag av med finnar runt mun och haka?

Akne och finnar är ett vanligt hudproblem som beror på att talgkörtlarna i huden blir inflammerade. Det är särskilt vanligt att drabbas av akne i tonåren då det händer mycket i kroppen och hormonbalansen förändras, men även vuxna drabbas. Anledningarna till att man får finnar som vuxen kan vara flera, men i vissa fall kan man genom att titta på finnarnas placering i ansiktet identifiera dess orsaker.

Blå under ögonen - vad gör jag?

Att ha mörka ringar eller en blålila ton på huden under ögonen är mycket vanligt och kan för många upplevas som jobbigt då det kan ge ett trött och glåmigt intryck. Här får du tips på hur du kan vårda och dölja.

Hjälp! Jag har fått handeksem - vad gör jag?

Handeksem, även kallat icke allergiskt kontakteksem, är en mycket vanlig åkomma som drabbar många. Här får du våra bästa tips och råd.

Hjälp mot känslig hårbotten

Lider du av en känslig hårbotten? Känner du klåda och torrhet eller har huden till och med börjat flagna? Ta del av våra tips för att ta hand om din hårbotten på bästa sätt - ett vackert hårsvall börjar med en välmående hårbotten!

2 Kommentarer
#1
Kristina Pettersson
Hej
Jag har under några år använt Clarins hudvårdsprodukter mot åldrad hy,Super Restorative.
Har nu funderat på att byta märke och ev till Ex Elemis eller Exuvianse. �r 61 år och min hy är normal med lite ålderstecken framförallt kring mun, haka, hals. Har aldrig haft problemhy.
Om jag nu bestämmer mig för att byta är någon av dessa märken ett alternativ eller har ni något annat bättre förslag?
Kan ni hjälpa mig att plocka ihop ett kitt för det märke ni rekommenderar.
Mvh
Kristina Pettersson
Den 13 oktober 2019
#1
Hudoteket
@Kristina Pettersson : Hej Kristina,
Jag skulle rekommendera dig att göra vår hudanalys för att få en så komplett rekommendation som möjligt. Du finner den här: https://www.hudoteket.se/sv/info/hudotekets-hudanalys.html

Mvh Evelina
Den 17 oktober 2019
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: UVV47K (motverkar spam)