SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Hårguide - Vågad Volym

Hur får du till den ultimata volymen som håller hela dagen? Jo, det är faktiskt inte så krångligt. I denna filmen visar våra frisörer hur du steg för steg gör för att få ordentligt med volym i ditt hår. Perfekt att ha som det är eller som grund till en uppsättning
 
Volympuder tips

 

VOLYMPUDER

Spraya varje passé med ett volympude. Det gör både att det blir enklare för tuperingen att hålla, i och med att håret får med struktur och grepp, men det gör också att du behåller volymen på håret utan att kännas tungt. Två tips här är 
Värmeskydd och Arbetsspray

 

HÅRSPRAY

Avsluta med att spraya håret med en spray som ger medium stadga. Du vill inte ha en spray som får håret att se ut som en hjälm, utan du vill ha en som håller allt på plats men fortfarande låter ditt håra röra sig. 

Visa kommentarer
Hårguide - Balla Beachwaves

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Dessa balla beach waves passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.

Hur blir jag av med pigmenteringar?

Pigmentfläckar kan beror på fler olika saker. Det ena är solskador, och dessa kallas även åldersfläckar då solskador oftast framträder mer med åldern. Den andra typen är hormonell pigmentering (melasma/kloasma) och dessa fläckar framkommer vid hormonella förändringar i kroppen. En tredje variant är postinflammatorisk pigmentering (PHP) som är mörka märken efter exempelvis finnar eller sår. Alla dessa typer av pigmenteringar blir mer tydliga vid solexponering. I denna guiden hjälper vi dig hur du kan försöka motverka men också reducera pigmenteringar.

Hårguide - Blommig bröllopsuppsättning

Se hur vår frisör Josefin gör en vacker uppsättning med accessoarer som passar lika bra till bröllop som fest.

Ge huden en fuktboost

Ibland vill man ge sin hud en riktig fuktboost, speciellt när det är varmt ute. Sol och bad sliter hårt på huden och den kan lätt bli uttorkad och fuktfattig. Här är våra bästa tips för att huden ska återfå sin forna glans.

Hårguide - Snurrad fläta

Här visar vi hur du, med hjälp av en vän, kan få till en vacker bröllopsuppsättning med hjälp av hårnålar och två flätor.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: EvMngG (motverkar spam)