SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Hårguide - Vågad Volym

Hur får du till den ultimata volymen som håller hela dagen? Jo, det är faktiskt inte så krångligt. I denna filmen visar våra frisörer hur du steg för steg gör för att få ordentligt med volym i ditt hår. Perfekt att ha som det är eller som grund till en uppsättning
 
Volympuder tips

 

VOLYMPUDER

Spraya varje passé med ett volympude. Det gör både att det blir enklare för tuperingen att hålla, i och med att håret får med struktur och grepp, men det gör också att du behåller volymen på håret utan att kännas tungt. Två tips här är 
Värmeskydd och Arbetsspray

 

HÅRSPRAY

Avsluta med att spraya håret med en spray som ger medium stadga. Du vill inte ha en spray som får håret att se ut som en hjälm, utan du vill ha en som håller allt på plats men fortfarande låter ditt håra röra sig. 

Visa kommentarer
Produkterna till: Hårguide - Vågad Volym
Tjockare hår - våra bästa tips

Många drömmer nog om det där perfekta och fylliga hårsvallet som kan kännas svårt att uppnå. Hårets utseende och struktur präglas mycket av våra gener och kan därmed ha bättre och sämre förutsättningar. Men det finns saker som du själv kan göra för att påverka håret till det bättre, nedan ger vi dig våra bästa tips!

Presenttips - sköna presenter till olika tillfällen

Har du idétorka inför en väns födelsedag och vet inte vad du ska köpa? Kanske är du ute i sista minuten som vanligt och suckar över att personen som ska firas redan har allt? - Bara lugn! Vi ger dig våra bästa presenttips både för födelsedagar och andra firanden.

Solskydd - Hur väljer man rätt skydd för sin hudtyp? - Hudoteket

Att välja solskyddsprodukt utifrån sin hudtyp kan vara lika svårt som att hitta rätt hudvård. Men på samma sätt som det går att välja en rengöring eller ansiktskräm efter sin hudtyp, kan man skräddarsy sitt val av solskydd. Vi guidar dig nedan kring skillnaderna på olika solskydd och hur du väljer rätt utifrån din hudtyp.

Maxa mascaran - välj den bästa borsten för dig

Mascara är ett måste i necessären som gör att dina ögonfransar ser definierade och längre ut, den öppnar upp och drar uppmärksamhet till dina ögon samtidigt som den bidrar till en mer vaken blick. Det finns mascaror för varje effekt, från dramatisk till naturlig. Allt handlar om att hitta det bästa alternativet för dig. Vattenfast? Volym? Diskret? Känsliga ögon? We got you!

Hårguide - Balla Beachwaves

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Dessa balla beach waves passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 3NzfHp (motverkar spam)