SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Comfort Zone

Comfort Zone tog sin början i ett forskningslabratorium där fokuset var att utveckla effektiva produkter av mycket god kvalitet. Detta visade sig vara ett vinnande koncept då varumärket nu är ett framgångsrikt internationellt spamärke, med många produkter och behandlingar i sitt sortiment. Comfort Zone vårdar huden, kroppen och sinnet och det sortimentet har skapats med stort engagemang för att hitta de aktivaste ingredienserna som ska ge de effektivaste resultaten. Logotypen symboliserar expertens, forskarens, hudterapeutens och spaterapeutens kärleksfulla händer. Klamrarna runt varunamnet är en symbol som visar hur vetenskapen omfamnar, skyddar och vårdar i sig själv.


Fyra zoner

SCIENCE
Vetenskapen är närvarande i allt vi gör, den visar vägen för vår utveckling och ger oss lösningar. Comfort Zone välkomnar den mänskliga sidan av vetenskapen och fokuserar på hur den hjälper oss att utveckla och skapa innovationer.

SOUL
Vår vetenskapliga bakgrund är sammanlänkad med en medfödd passion för konst, design och filosofi, vilket ständigt inspirerar och utvecklar märket. Vi fokuserar på att skapa en själ i allt vi gör, genom omsorg, värme, hängivenhet och trivsel.

WELL-BEING
Välbefinnande är hudvårdens framtid. I dagens värld är vi mer informerade, insiktsfulla och intresserade av vilka fördelarna är för oss. Hudvård måste gå ett steg längre än en lyxig känsla och njutning, genom att skapa konkreta lösningar och tydliga resultat.

ITALY
Italienare är välkända för sin smak, känsla för detaljer och sin uppskattning föröverdådiga sensuella upplevelser. Dessa medfödda egenskaper fyller varje del av vår verksamhet, från forskning och utveckling till produktion, förpackningar och samarbetet med våra kunder.


Comfort Zone + Italien = Sant

Alla produkter utvecklas och produceras i Parma, Italien i en anläggning som använder 100% energi från förnyelsebara källor. Företaget deltar i projekt som återplanterar träd genom olika utvalda produktlinjer och förpackningar som Aromasoul och Sacred Nature.


Vill du ha tips om Comfort Zone?

Gör vår hudanalys för att få råd och tips vilka produkter som passar just dig och din hud, eller ring någon av våra hudterapeuter så kan de berätta mer.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Ansikte Barn Kombinerad ansikte & kropp Kropp Makeup
Kategori:
24h kräm After Sun Ansiktsvatten Bodylotion, bodycream & olja Dagkräm Dagkräm med SPF Doftljus Essence Water Handcreme Händer och fötter Kit och Travel kit Kroppspeeling Mascara Mask Nagelvård Nattkräm Parfym och doft Peeling Pre Sun Punktbehandlare Rengöring Serum Shower gel Solskydd Ögonkräm Ögonmakeupremover Ögonmask
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Hudtillstånd:
Akne Eksem Finnar Fuktfattig hud Linjer och rynkor Ojämn hudstruktur Ojämn hudton Pigmenterad hud Pormaskar Rodnad Slapp hud Stora porer Stressad hud Yttorr hud
Hudtillstånd runt ögonen:
Linjer och rynkor Mörka ringar Påsar och svullnad
Hudtillstånd kropp:
Brist på fasthet Bristningar Celluliter Keratosis Pilaris Ojämn hudstruktur Svullnad Torr hud Ömma muskler
Ingrediensönskemål:
Ekologisk SPF Vegansk
Konsistens:
Balm Creme Flytande Gel Lera Mjölk Olja Pads Pressad Serum Spray Stick Vätska
Rengöringstyp:
Balm Gel Micellar Water & rengöringsvatten Mjölk Mousse & foam Rengöringsolja & Precleanse
Peelingtyp:
Enzympeeling Kombinerad peeling Mekanisk peeling/Kornpeeling Peel Pads
Masktyp:
Crememask Exfolierande mask Gelémask
Fördelar:
Förlängande Volymgivande
104 artiklar
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop