eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Dp Dermaceuticals

DP Dermaceuticals är en hudvårdsserie som är speciellt framtagen vid microneedling men som även kan användas i den dagliga hudvårdsrutinen.


För vem passar DP Dermaceuticals?DP Dermaceuticals passar för alla hudtyper och för dem som ska göra, eller har gjort, en behandling. I denna hudvårdsserie finns även produkter som är behjälplig vid akne samt produkter som motverkar pigmenteringar.De olika produkternaTri-Phase Cleanser: En återfuktande rengöring som tar bort all makeup och smuts.
För vem? Passar alla hudtyper, även den känsliga


Micro Derm Exfoliant: Skonsam rengöring som även avlägsnar döda hudceller och orenheter.
För vem? Passar alla hudtyper


Hyla Active: Detta serum är inflammationshämmande och dämpar rodnad. Den kan även användas runt ögonen.
För vem? Alla hudtyper, även torrAntixoidant Cocktail: Detta serum bekämpar tecken på åldrande genom att skydda huden mot fria radikaler. Utöver detta får huden även en rejäl boost och en fin lyster.
För vem? Åldrad och solskadad hud. Fungerar även på pigmenteringar.Brite Lite: En multifunktionell produkt som behandlar pigmentfläckar, nya som gamla, och akne. Brite Lite ljusar upp och jämnar ut hudtonen samt minskar uppkomsten av hyperpigmentering och missfärgningar.
För vem? Pigmenterad och solskadad hud. Även för den med akne och orenheter.Vitamin Rich Repair: En creme som reparerar och skyddar samtidigt som den gör huden mjuk, smidig och mer elastisk. Cremen stärker även känslig hud och förbättrar hudstrukturen.
För vem? Passar normal, åldrad samt torr och känslig hud.Retinal Active: En intensiv A-vitamin creme som har en kraftfull kombination av ingredienser som reparerar och föryngrar huden.
För vem? För den som upplever åldrad hud med linjer och rynkor samt den med kombinerad hud.Skin Veneer: En intensivt återfuktande creme för en torr till mycket torr hud. Cremen stärker barriären som skyddar huden mot svåra miljöförhållanden.
För vem? Passar alla hudtyper, även den känsliga. Cremen kan även användas av dem som har eksem.DP Dermaceuticals 3D Sculptured Mask: Ansiktsmask som appliceras direkt efter behandling för att leverera intensiv återfuktning och återhämtning åt stressad och irriterad hud. Masken är skön att ta till då och då när huden behöver extra omsorg.
För vem? Passar alla hudtyperCover Recover: En BBcream med SPF30 som verkar kylande, reparerande och täckande. Finns i åtta olika nyanser. Cremen dämpar inflammation och rodnad utan att täppa till porerna.
För vem? Alla hudtyper

Shoppa Dp Dermaceuticals online
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
16 artiklar
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop