SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Snabbeffekt med stick

Du har allt under kontroll men plötsligt så visar klockan att du skulle varit klar för över en timme sedan... Känns det igen? Det snabba och tidseffektiva samhälle vi har idag ställer högra krav på vår effektivitet och organiseringsförmåga, dessutom ska vi helst göra allt så snabbt och smidigt som möjligt. Vi har våra ess i rockärmen - produkter i stickform!



Varför produkter i stickform?


Makeup- och hudvårdsprodukter i stick är något vi ser allt oftare hos våra olika varumärken. Med hjälp av dessa produkter kan du bättra på din makeup i ett svep, och dessutom är de väldigt smidiga att packa med sig. Stickens utformning och storlek gör det enkelt att applicera produkten på utvalda partier i ansiktet, som under ögonen eller på kindbenen, men kan såklart även användas i hela ansiktet.


Enkelhet är nyckeln


Formulan i stickprodukter är ofta mer åt creme-hållet och lite tjockare är den vi kan se i exempelvis flytande foundations. De appliceras direkt på huden, för att sedan arbetas in med hjälp en borste eller svamp, eller enbart fingrarna. Det är inte mer komplicerat än så, ett stick är enkelt och effektivt.
Även hudvårdsprodukter i stickform är smidiga att ha on-the-go, till exempel solsticks och anti-blemish sticks. Nedan tipsar vi om några stickfavoriter!


Foundation, concealer och contour i en och samma produkt

Vi vet alla hur osmidigt det är att packa med sig flera olika produkter med tillhörande borstar för att kunna göra en snabb uppfräschning under en dag på språng. Det slipper du med detta multifunktionella stick från bareMinerals som kan användas både som foundation, concealer och contour! Formulan är enkel att jobba in i huden med hjälp av fingrarna och smälter på huden och lämnar ett fint och jämnt resultat. Ett extra plus för att produkten är helt vegansk.


Extra glow i ett svep

Lyster inom fem sekunder? Det får du med detta stick som är perfekt för att framhäva konturerna i ansiktet och samtidigt ge huden lite extra glow. Sticket innehåller två kompletterande nyanser som antingen kan användas tillsammans eller var för sig. Du applicerar produkten på ansiktets högsta punkter, som panna, haka och kindben och kan sedan blanda ut den med hjälp av den smarta borsten som sitter på stiftets undersida. Vi älskar produkter med smidiga lösningar!


Piffa till vardagsmakeupen på ett kick

Detta stick från Clarins är en smidig 2-i-1-lösning med highlighter i ena änden och rouge i den andra - det ultimata sticket att bära med sig i väskan för att hotta upp vardagssminkningen på ett par minuter. Den mörkare färgen skapar konturer i ansiktet genom att appliceras på exempelvis kindben, tinningar och sidan av näsan, medan den ljusare läggs på de delar som du vill highlighta. När du ändå är i farten kan du dessutom applicera lite på läpparna för att ge dem extra glans. Perfekta stiftet att ha inför after worken och liknande när du inte hinner hem mellan varven.


Täckstift med läkande effekt

Säg hejdå till concealers som täpper till huden! Med Anti-Blemish coverstick kan du utöver att täcka dina orenheter, samtidigt hjälpa huden att läka. Produkten verkar bakteriedödande och ligger lätt på huden och låter den andas samtidigt som den täcker oönskade blemmor. Vi gillar den extra mycket för att den dessutom är vattenfast och unisex.


Smidigaste sticket på stranden

Kanske har du stått på stranden och känt att det tar emot att med kletiga och sandiga händer smörja in ansiktet med solcreme? Här har vi en produkt för dig! Solsticket från Comfort Zone är vattenresistent med högt UVA- och UVB-skydd. Den smidiga utformningen på produkten gör den enkel att applicera direkt på solkänsliga områden som näsa, öron och runt ögonen. Formulan är dessutom transparent och gör inte huden glansig som många andra solprodukter lätt kan göra.


Vilket är ditt bästa on the go-tips när det kommer till hudvård och makeup? Kommentera gärna nedan!
Läs mer om:

makeup

Visa kommentarer
Produkterna till: Snabbeffekt med stick
Vilken solskyddsprodukt passar min hudtyp?

Precis som man väljer en ansiktskräm efter sin hudtyp så kan man även skräddarsy sitt val av solskyddsfaktor. Det finns olika typer beroende på vad man ska göra för aktivitet, om man svettas mycket eller om man ska bada. Vi berättar mer ingående om de olika varianterna, häng med!

Vi spräcker myterna om solskydd

Solskydd är ett omdiskuterat ämne i hudvårdsvärlden, och det kryllar av myter som är lätta att falla för. Vi hjälper dig att få koll på vilka solskyddsmyter som cirkulerar, och varför de inte stämmer!

De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: aLDmSC (motverkar spam)