SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier
Fakta
Sheetmask - smidig, enkel och effektiv

En riktigt bra sheetmask är räddaren i nöden mot torr och trött hy och blir en riktig energiboost när du behöver den som mest. Vi gör i djupdykning i denna fantastiska ansiktsmask.

Skönhetstrender 2020

Trender kommer och går - eller så är de mer än bara en trend och består. Vad ser vi för trender i vår spåkula när det kommer till hudvård under 2020?

Hudoteket årskrönika 2019

2019 är nu bakom oss och därmed lämnar vi också ett helt decennium. Här har vi sammanställt spännande event och händelser som hände hos oss under året.

Olja eller serum - vad är skillnaden?

Kalla månader kan göra vår hud väldigt torr och fnasig, oavsett hur mycket man smörjer in sig. Det många oftast inte tänker på är att uppdatera sin hudvårdsrutin när det blir kallare klimat och huden får andra förutsättningar än under vår och sommar. Här går vi igenom skillnaden mellan olja och serum så att du får bukt på vintertorr hud.

De vanligaste hudproblemen

Det pratas ofta om att välja produkter efter sin hudtyp, men det är svårare om man dessutom har känslig hud eller till och med hudåkommor så som eksem eller rocasea. Här nedan kan du läsa mer om vanliga hudproblem och tips på hur du får bukt eller kan lindra det. Du är långt ifrån ensam om att ha en hud som krånglar!

De fem bästa ansiktskrämerna för torr hud

Torr hud känns ofta igen på att den är stram, oelastisk och ibland även med rodnad. Att man har torr hud kan bero på flera orsaker, inte minst det växlande klimatet utomhus. Oavsett orsak så behöver en torr hudtyp ordentligt med återfuktning, här listar vi våra fem favoriter.

Stora porer i ansiktet - vad, hur och varför

Det vi alla har gemensamt, oavsett hudtyp, är att rätt val av hudvård är en grundregel för välmående och balanserad hy. Upplever du att du har stora porer som stör? Varför har vi ens porer? Hudoteket ger dig svaren!

Akne, finnar, blemmor - så får du bukt på dem

Akne, som ofta kallas finnar, är utslag som beror på inflammerade talgkörtlar. Akne är vanligt och helt ofarligt. Ofta får man akne i ansiktet, på bröstet och på ryggen, där du har flest talgkörtlar. Anledningarna till att man får akneutbrott är många, och det är svårt att sätta fingret på varför just du fått det. Vi har listat de vanligaste orsakerna och produkttips för att göra utbrotten mildare.

Probiotisk hudvård - framtidens skönhet

Vad innebär mikroflora och probiotika inom hudvård? Varför är det så bra för huden? Vi reder ut begreppen och tipsar om varumärket som har satt probiotikan på kartan!

Höstens hjältar - ingredienserna att satsa på

Likt vädret utanför skiftar så ändrar sig också vår hud när hösten kommer intågande. Plötsligt kanske du märker att produkter du alltid använt inte ger den effekt du önskar och att huden känns torr och stram. Hudoteket kommer till undsättning - vi har listat höstens hjältar som kommer lämna din hud fräsch, förnyad och i toppskick!

Kunder rekommenderar: Elixir Cosmecuticals

Har du svårt att veta vilka hudvårdsprodukter som passar dig och dina behov? Vår hud är unik och med dagens gedigna utbud av skönhetsprodukter kan det tyckas svårt att välja rätt. Här finner du några kunders utlåtande efter att de provat Elixir Cosmeceuticals.

Flirtiga fransar och bryn

Upplever du att ögonen behöver piggas upp och att lite mer färg och volym skulle göra susen? Här kan du ta del av våra tillbehör till fransar och bryn.

Hudo tipsar: tricksen för en pigg och vaken blick

Långa dagar på kontoret, sena kvällar ute, barn som inte vill sova, trötthetstecken som verkar bli djupare och djupare - allt detta avslöjas runt den bräckliga huden kring ögonen. Lösningen? Släng ett öga på det här inlägget för några värdefulla tips

Allt du behöver veta om ögoncreme

Att ögonen är själens spegel är ett uttryck som man har hört både en och två gånger, så varför inte ta hand om dem på bästa vis? Varför använder man egentligen creme anpassat enbart för ögonen och hur applicerar man cremen på bästa vis? Här finner du svaren.

Vilken ögoncreme passar mig?

Svårt att veta vilken ögonprodukt som passar dig? Här tipsar vi om olika ögoncremer som gör under för ögonen!

Dubbelrengöring - varför är det så bra?

I genomsnitt lägger vi endast 20 sekunder på att rengöra ansiktet varje dag. På så kort tid får man svårt att lösa upp de lager av makeup och solcreme, samt hudceller och talg som samlats på huden under dagen. Om huden inte blir ren gör dessa partiklar din hud glåmig och tilltäppt vilket kan skapa hudirritation och känslighet. Här tipsar vi om hur du gör huden ren på djupet.

ARTIKEL 1-16 AV 70.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla