SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier
Fakta
Soligare tider: komplettera med C-vitaminserum

Det är allmänt känt att C-vitamin är bra för hälsan, men vitaminet gör även underverk för huden. Det stärker hudens barriär och skyddar mot fria radikaler och solskador. Samtidigt stimulerar C-vitaminet kollagenproduktionen vilket ger en mer elastisk och slät struktur. Huden får även en jämnare hudton och en fin lyster.

Vinnare i Swedish Beauty Awards 2021

Äntligen har resultatet kommit, Beauty Hackers! Vinnarna i årets upplaga av Swedish Beauty Awards har korats. Här hittar du produkterna som verkligen utmärkt sig extra mycket under föregående år. Vi är både glada och stolta att presentera vinnarna som du hittar hos oss på Hudoteket. Nu kör vi!

Ekologisk hudvård - verkar gott för dig och miljön

Ekologiska hud- och hårvårdsprodukter är produkter som till stor del är tillverkade av växtbaserade ingredienser. Dessa ingredienser odlas utan användning av kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel. Detta gör att produkterna tar hänsyn till såväl miljö som till din hud.

Hudoteket tipsar: ekologiska varumärken

Har du bestämt dig för att börja använda mer ekologiska produkter? Ja, då är det lätt att känna sig överväldigad av den djungel av produkter som idag finns på marknaden. Och med alla dessa olika alternativ, hur ska du veta vilka produkter som passar dig? Här har vi nu sammanställt alla våra ekologiska varumärket - så att du lättare kan hitta vad som passar just dig. Enjoy!

Ny serie från Filorga - Age-Purify

Är du ute efter produkter som både jobbar på att minimera oren hud och fina linjer? Ja, då kan du sluta leta nu. Filorga har nämligen lanserat en ny serie som fokuserar på just detta. Age-Purify heter serien och här berättar vi mer om varje produkt och hur du använder dem. Perfekt va?

Hur påverkar vår sömn huden?

Skönhetssömn är inte bara ett begrepp, det är ett faktum. Sömnen spelar stor roll i vårt välmående och en dålig nattsömn återspeglas i såväl vår kropp som på vår hud morgonen efter. Men hur påverkar sömnen vår hud egentligen? Och finns det speciella produkter som du bör använda? Här kommer tipsen för hur du tar din skönhetssömn till nästa nivå, häng med!

Nominerade i Swedish Beauty Awards 2021

Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. Varje i år går detta av stapeln - och 2021 är inget undantag. I april ska fantastiska skönhetsprodukter som utmärkt sig lite extra uppmärksammas och prisas. Redan nu har nomineringarna kommit, och vi är superglada att ett flertal av dessa produkter finns hos oss. Spana in dem här!

Davines Heart of Glass - hårserien för alla blondiner

Se hit alla blondiner! Nu lanserar Davines en ny hårserie som är speciellt framtagen för alla typer av blonda hår - både varma och kalla. Och inte nog med att produkterna är fantastiska, de doftar också helt otroligt. Låter det som något för dig? Häng med här när vi går igenom allt du behöver veta om Heart of Glass-serien.

Tech Neck - 5 tips för att minska rynkor på halsen

Keep your head held high! Efter ett år med mycket hemmajobb och ett ökat mobilanvändande har begreppet "tech neck" börjat användas allt mer frekvent. Lider du av tech neck? Ja, då är du absolut inte ensam. Här kommer vi med tipsen på hur du kan behandla linjer och rynkor på hals och dekolletage. Enjoy!

Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen infaller den åttonde mars och får oss att minnas kvinnans kamp för en självklar plats i samhället. Det är också en påminnelse om att fortsätta eftersträva jämställdhet. Idag berättar vi om tolv starka kvinnor som sannerligen har inspirerat oss med sin drivkraft och sina varumärken.

Så fixar du den perfekta basen - steg för steg

För att få till en snygg makeup är en bra bas verkligen A och O. Med din bas lägger du grunden för hela looken, och den avgör också hur länge din sminkning håller. Men hur får du då till den perfekta basen? Jo, följ vår guide med sex enkla steg för en look som ser fantastiskt ut hela dagen!

Hudvårdstrender att hålla koll på 2021

Vi har nu kommit en bit in i 2021 och ett nytt år innebär också nya trender. Men vad för inspirerande hudvård har vi att se fram emot? Vi har kollat in i spåkulan - och här är fem trender som du helt enkelt måste lägga på minnet.

Peeling - vägen till glow och slätare hud

Peeling är vägen till en friskare och mer strålande hud. En peeling hjälper huden på olika plan, men i grund och botten har de samma funktion - att ta bort döda hudceller och ta fram den fina, friska huden som gömmer sig där under. Hur bra låter inte det? Här går vi igenom varför du ska använda peeling, olika typer av peeling och massor produkttips. Häng med!

Ta hand om din hud med en ansiktsmask

En ansiktsmask fyller många funktioner; de piggar upp trött och glåmig hud, förfinar linjer och ger en avslappnande effekt åt trötta ansiktsmuskler. Men de ger också långvariga resultat - på sikt motverkar de ålderstecken, behåller ansiktets lyster och återfuktar. Svårt att veta vilken ansiktsmask passar just dig? Ta del av vår guide nedan.

Vinnare i Daisy Beauty Awards 2021

De bästa skönhetsprodukterna från föregående år är uttagna i Daisy Beauty Awards 2021 - och nu har äntligen vinnarna korats. Tre av vinnarna hittar du här på Hudoteket, kul va? Här kan du läsa juryns motivering och passa på att klicka hem produkterna. Dessutom tipsar vi om några av finalister som helt klart är vinnare i våra ögon. Enjoy!

Skidbackens survival guide

Härliga utförsåk, snö som yr runt dig och en afterski efter en heldag i backen. Visst är det härligt? Men kall luft biter hårt på ansiktet och växlingarna från uppvärmda rum till kylig uteluft gör att huden och kropp utsätts för en hel del prövningar. Därför har vi plockat ihop ett litet "survival kit" som garanterat kommer få både dig och din hud att må och se toppen ut, oavsett väder. Den största utmaningen nu är, är du redo för den svarta backen?

ARTIKEL 1-16 AV 116.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla