SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier
Fakta
Så återapplicerar du ditt solskydd - även över makeup

För att ge huden ett fullvärdigt skydd mot solens strålar är det viktigt att återapplicera ditt solskydd under dagen, oavsett om du har badat, svettats eller knappt rört dig ur soffan. Många tycker dock att detta är ett jobbigt moment och vet helt enkelt inte hur man återapplicerar sitt solskydd på ett smidigt sätt. Som tur är har vi tipsen!

Skydda både din hud och miljön med ett ekologiskt solskydd

Vill du värna om både miljön och din hud? Då kan ekologisk hudvård vara det rätta valet för dig. Solskydd är ett måste i allas hudvårdsrutin och vi erbjuder en rad solskydd som är framtagna med ekologiska ingredienser. Skydda naturen och din hud på en och samma gång!

Clarins Beauty Flash Balm - nu med uppdaterad formula

Clarins Beauty Flash Balm har länge varit en favorit i mångas badrumsskåp. Det underbara lystret, den utslätande effekten och hur den magiskt trollar bort alla tecken på en natts dålig sömn kan man inte undvika att älska - och nu har cremen blivit ännu bättre!

Så ofta bör du byta ut din mascara

Visste du om att mascara har en begränsad hållbarhet efter att den har öppnats? Detta eftersom det är en produkt som används nära det känsliga ögonområdet. Det rekommenderas att du byter ut din mascara efter tre månader och vi ska nu berätta mer om vad du kan tänka på när det gäller din mascara.

Season change, Skincare change

Nu när våren äntligen är här och vi lämnat vintern bakom oss är det dags att introducera nya, härliga vårfavoriter som hjälper till att städa upp huden och ger den en vårfräsch lyster. Det finns några gyllene regler för vårens hudvårdsrutin som vi nu ska guida dig genom.

De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Vinnarna i Daisy Beauty Awards 2022

Nu är vinnarna av Daisy Beauty Awards 2022 korade. Tävlingen där Daisy Beauty tillsammans med 60 skönhetsinfluencers utser de bästa produkterna från föregående år. Det är fem tävlande i varje kategori och bara att bli nominerad visar på en riktigt bra produkt!

Receptet för ett glansigt hår

Visst drömmer vi väl alla om ett välmående och glansigt hår? Men eftersom håret utsätts för mycket slitage, föroreningar och stress kan det ibland kännas trött och livlöst. Vi har sammanställt tipsen som får ditt hår att glänsa som aldrig förr.

Klubb Hudotekets utdelning

Som medlem hos oss får du bonus på allt, personliga erbjudanden och professionell rådgivning av våra hudterapeuter. När du shoppar hos oss första gången blir du automatiskt medlem i Klubb Hudoteket. För varje gång du shoppar sparas dina poäng i en pott fram tills utdelningsdagen. Alla som kommer över 9500 poäng får vid utdelningsdagen välja en valfri gåva som vi skickar till dig helt kostnadsfritt. Hur lyxigt är inte det! Här nedan kan du se denna periodens alla gåvor man kan välja mellan.

Därför ska du välja ett sulfatfritt schampo

Har du känslig hårbotten? Då kan det vara klokt att undvika schampon som innehåller sulfater eftersom dessa kan vara uttorkande och irriterande för din hårbotten.

Beautytrender 2022

Ännu ett år har gått och vi på Hudoteket dammar av den sprakande spåkulan och ser in i ett nytt år av skimrande glitter, välgörande probiotika och hybrid makeup. Häng med!

Basprodukterna i din hudvårdsrutin

Precis som när man skapar en bra klädgarderob så börjar man med en stabil grund, även kallat basplagg. Likadant ska du tänka med din hudvård, för att säkerställa att du verkligen har det viktigaste i ditt badrumsskåp. Här kommer lite tips för hur du ska tänka när det kommer till basprodukter inom hudvård, vi går back to basic - helt enkelt. Här hittar du välgörande rengöringar som gör din hudvårdsrutin spot on, och massa andra grymma basprodukter.

5 tips som väcker din vinterhud

Väck den glåmiga vinterhuden till liv med några enkla steg som får din hud att stråla, lagom till jul. Se våra tips här.

Olja eller serum - vad är skillnaden?

Kalla månader kan göra vår hud väldigt torr och fnasig, oavsett hur mycket man smörjer in sig. Det många oftast inte tänker på är att uppdatera sin hudvårdsrutin när det blir kallare klimat och huden får andra förutsättningar än under vår och sommar. Här går vi igenom skillnaden mellan olja och serum så att du får bukt på vintertorr hud.

Våra bästa tips mot torra händer

Det finns ingen kroppsdel vi använder så mycket som våra händer. De är ständigt i farten och sällan täckta vilket gör att de utsätts för mycket påverkan utifrån, så som kyla, värme, ständig handtvätt, föroreningar och smuts. Detta i sin tur bidrar till att hudens barriär förstörs och torkar ut. När torra händer väl blivit ett faktum och huden blivit känslig och irriterad kan det vara svårt att bli av med torrheten. Men det går! Är du redo för lena, fina och mjuka händer? Vi ger dig råden för att förebygga och få bukt med besvären.

Ta hand om din vinterhud

Under det kalla vinterhalvåret behöver vår hud mer skydd än under de andra månaderna. Din hud kan kännas extra torr, stram, röd eller till och med flagna. I djungeln av ansiktscremer, bodylotions, serum, läppbalsam och andra vårdande produkter kan det vara svårt att hitta de produkter som passar dina behov specifikt. Därför har vi gjort en guide för dig som vill ge din hud optimal vård.

ARTIKEL 1-16 AV 136.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla