eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier
Fakta
Välj rätt rengöring efter din hudtyp

En bra rengöringsrutin ger huden de allra bästa förutsättningarna för att må och se så bra ut som möjligt. I detta inlägg hjälper vi dig välja rätt rengöring efter din hudtyp.

Rengöring - A och O för en bra hudvårdsrutin

Huden i ansiktet är väldigt tunn och är i ständig kontakt med externa faktorer. Därför är det viktigt att ta sig tiden och rengöra ansiktet noggrant, morgon som kväll. Här kan du läsa mer om varför rengöringen bör vara bland din största prioritet i din hudvårdsrutin.

Reparera sommarhåret

Många bad och användning av värmeverktyg kan göra håret torrt, sprött och utan liv. Känner du igen dig? Sommaren är fantastisk på många vis, men efter ett par härliga semesterveckor så är håret kanske inte lika utvilat som kroppen. Här kan du ta del av vår hårakut som reparerar sommarhåret!

Hudotekets sommarfavoriter

Låt experterna ge dig sina bästa tips bland sommarprodukterna. Vilken är egentligen chefens favvo? Vad tycker hudterapeuten är bäst mot vintertrötta fötter? The rescue is here!

Så maxar du strandhåret

Planeras det långa dagar på stranden följt av en after beach på kvällen? Med bra produkter för håret kan du gå direkt från vattenbrynet och till festen. Vi ger dig tipsen så att du kan maxa strandhåret.

Beauty på beachen - produkter som håller för strand och bad

Sommartider brukar innebära en hel del tid på beachen. Därför fokuserar vi i detta inlägg på bra produkter som håller för bad och lek samtidigt som du får en återfuktad hy som håller UV-strålarna i schack.

Intimt med DeoDoc

Hudoteket har haft finbesök av systrarna Hedieh och Hasti Asadi, grundarna till DeoDoc. DeoDoc är varumärket som fokuserar på bra och vårdande produkter samt rakprodukter för intimområdet.Vi passade på att ställa några frågor för att lära känna systrarna och varumärket lite bättre. Visste du exempelvis att vi har precis likadana svettkörtlar i intimområdet som vi har under armarna?

Piffa din perfekta sommarkropp

Är du redo för sommaren? Klart du är! Inget är mer vackert än en människa som med självsäkerhet bär upp sin kropp. Sommaren är dessutom bästa tiden att göra det på. Ta fram din lyster och visa upp mjuka, smidiga ben. Nu är det dags att piffa till din perfekta sommarkropp!

Packa lätt med multiprodukter

Multiprodukter är otroligt smidigt, inte bara under semestertider. Har du ont om plats i badrummet? Ska du resa bort och vill få plats med allt i en väska? Söker du efter en smidigare skönhetsrutin? Då är multiprodukter något för dig.

Bästa resekiten med skönhetsprodukter

Redo för semester? Se då till att packa smart! Det finns inte längre en ursäkt till varför man fyllt halva väskan med sina "must haves" - ta med dig ett resekit istället. Gör dig redo för semester med ett resekit som tar liten plats i väskan men som gör stor nytta för din hud. Här listar vi ett urval som blir perfekta på resan.

Hudotekets bästa packtips

Oavsett om du ska iväg på en solsemester, ska avnjuta en weekend i en spännande stad, eller ut i den lantliga idyllen så är det något alla dessa ställen har gemensamt - en packning. Vi är nog många som nästan behövt sätta oss på väskan för att få den att stängas, tills nu. Ta del av våra bästa packtips och checklistan som gör att du slipper glömma saker kvar hemma.

Den blomstertid nu kommer

Det blomstrar på Hudoteket! Maxa sommaren och gör plats i badrumskåpet för några blommiga sommarfavoriter. En härlig doft av ros, persikoblomma eller varför inte solros? Nedan lyfter vi produkter med lite extra sommarfeeling.

Sex tips för fin sommarhud

Hur underhåller man huden under sommarmånaderna? Det finns några enkla gyllene regler som enligt oss verkligen får huden att stråla ikapp med solen.

Hudotekets midsommartips

Våra egna experter inom hudvård, makeup och hår ger dig sina bästa tips och idéer inför midsommar.

Scandinavian Beauty - less is more

Allt fler runt om i Skandinavien börjat anamma trenden där färre hudvårdsprodukter ska göra samma jobb som fler. I detta inlägg introducerar dig för den senaste snackisen: Scandi Beauty, där lagom är ledordet.

Solskydd, hudens bästa skydd mot åldrande

När vi blir äldre minskar kroppens elastin och kollagen, vilket leder till synligare rynkor och mindre spänst i huden. Vissa upplever också att de får mörkare fläckar i ansiktet, så kallade pigmentfläckar. Forskning visar att de som använt solskydd när de vistats i solen har färre rynkor och även fläckar. Varför är det så?

ARTIKEL 1-16 AV 54.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla