eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Vad är K-Beauty?

K-beauty är så mycket mer än bara deras hudvårdsrutin på 10 steg och roliga sheet masks. Kärnan i Koreansk hudvård är inte vilka produkter du använder utan hur du tänker. Det är exempelvis helt okej att använda din favoritmask från ett svenskt varumärke i din 10-stegsrutin. Det viktigaste är att gå till botten med dina problem och ge din hud den bästa möjliga chansen till att nå ett så hälsosamt och vackert resultat som möjligt.
Otrogna med all rätt

 

OTROGNA MED ALL RÄTT

Känner du igen dig i att du gärna köper produkter från samma märke? Sydkoreanska konsumenter har såklart favoritprodukter men har väldigt lätt till att snabbt byta om de hittar något bättre. Detta gör att producenterna alltid måste vara på tårna. Konsumenterna letar alltid efter the next big thing och därför utvecklas nya förbättrade produkter inom K-beauty i en rykande fart. Vill du ha hjälp att plocka russinen ur kakan? Ja, då ska du kontaka vår kundtjänst. Vi kan guida dig kring vilka K-Beauty produkter som matchar med dina nuvarande favoriter.
Otrogna med all rätt

 

80 % HUDVÅRD, 20 % MAKEUP

Istället för att använda makeup för att dölja sina problemområden så försöker skönhetsnördarna i sydkorea att gå till botten med problemet. Lösa problem och jobba med att hålla huden problemfri är en mer långvarig lösning än att täcka med concealer. Detta är en mentalitet som självklar vi också borde fokusera på mer. Både män och kvinnor i Sydkorea kan gå rakt ut på gatan, minimalt med makeup och fortfarande se flawless ut

 

VARFÖR ÄR KOREANSK HUDVÅRD SÅ BRA?

Hur kommer det sig att K-Beauty är så populärt? Är det en fluga som snart kommer vara över? Nej det tror vi faktiskt inte. Det finns såklart olika varumärken inom K-Beauty. Men likt våra andra märken här på Hudoteket har vi sållat och noga valt ut de varumärken som är väl beprövade och fått riktigt bra betyg av andra världen över. Inte riktigt övertyga än? Här nedan har vi listat fyra ytterligare orsaker som gör att vi gillar K-beauty och tror att det är här för att stanna.  

Anledning 1

INNOVATIONER

BB-cream, cushion foundation, sheet masks, essence med mera är saker som ursprungligen kommer få Sydkorea. På grund av koreanernas otroligt höga krav så tvingas varumärkena att hela tiden utveckla och ta fram ännu bättre produkter.Anledning 2

INIFRÅN OCH UT

En sydkorean tänker väldigt holistiskt kring sin hudvård. För att uppnå den perfekta hyn så krävs det att man börjar inifrån och man vet att det kan ta lite tid. Det räcker inte att enbart jobba med de yttre hudlagret. De gör allt från att dricka närande te, hålla sig borta från solen till att konstant se till att tillföra fukt till sin hy för att få ett långt och hållbart resultat.


Anledning 3

INGREDIENSER FRÅN NATUREN

De blandar, för oss, annorlunda ingredienser som exempelvis snigelfiltrat med gamla traditionsenliga ingredienser vars resultat har bekräftats av generationer. Detta gör att man kan få helt andra resultat än vad vi idag är vana vid. Med visionen om att det gärna ska härstamma från naturen och utan kemikalier ska även den mest känsliga kunna använda produkterna. 


Anledning 4

MER FÖR PENGARNA

På grund av den stora efterfrågan och det stora utbudet av hudvårdsvarumärken är det hög konkurrens. Detta gör inte bara att nya mer effektiva produkter produceras utan även att priserna hålls nere, utan att kvalitén på något sätt försämras.Läs mer om:

K-Beauty

Visa kommentarer
Den blomstertid nu kommer

Det blomstrar på Hudoteket! Maxa sommaren och gör plats i badrumskåpet för några blommiga sommarfavoriter. En härlig doft av ros, persikoblomma eller varför inte solros? Nedan lyfter vi produkter med lite extra sommarfeeling.

Sex tips för fin sommarhud

Hur underhåller man huden under sommarmånaderna? Det finns några enkla gyllene regler som enligt oss verkligen får huden att stråla ikapp med solen.

Hudotekets midsommartips

Våra egna experter inom hudvård, makeup och hår ger dig sina bästa tips och idéer inför midsommar.

Scandinavian Beauty - less is more

Allt fler runt om i Skandinavien börjat anamma trenden där färre hudvårdsprodukter ska göra samma jobb som fler. I detta inlägg introducerar dig för den senaste snackisen: Scandi Beauty, där lagom är ledordet.

Solskydd, hudens bästa skydd mot åldrande

När vi blir äldre minskar kroppens elastin och kollagen, vilket leder till synligare rynkor och mindre spänst i huden. Vissa upplever också att de får mörkare fläckar i ansiktet, så kallade pigmentfläckar. Forskning visar att de som använt solskydd när de vistats i solen har färre rynkor och även fläckar. Varför är det så?

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: FfSwUz (motverkar spam)