eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Vad är K-Beauty?

K-beauty är så mycket mer än bara deras hudvårdsrutin på 10 steg och roliga sheet masks. Kärnan i Koreansk hudvård är inte vilka produkter du använder utan hur du tänker. Det är exempelvis helt okej att använda din favoritmask från ett svenskt varumärke i din 10-stegsrutin. Det viktigaste är att gå till botten med dina problem och ge din hud den bästa möjliga chansen till att nå ett så hälsosamt och vackert resultat som möjligt.
Otrogna med all rätt

 

OTROGNA MED ALL RÄTT

Känner du igen dig i att du gärna köper produkter från samma märke? Sydkoreanska konsumenter har såklart favoritprodukter men har väldigt lätt till att snabbt byta om de hittar något bättre. Detta gör att producenterna alltid måste vara på tårna. Konsumenterna letar alltid efter the next big thing och därför utvecklas nya förbättrade produkter inom K-beauty i en rykande fart. Vill du ha hjälp att plocka russinen ur kakan? Ja, då ska du kontaka vår kundtjänst. Vi kan guida dig kring vilka K-Beauty produkter som matchar med dina nuvarande favoriter.
Otrogna med all rätt

 

80 % HUDVÅRD, 20 % MAKEUP

Istället för att använda makeup för att dölja sina problemområden så försöker skönhetsnördarna i sydkorea att gå till botten med problemet. Lösa problem och jobba med att hålla huden problemfri är en mer långvarig lösning än att täcka med concealer. Detta är en mentalitet som självklar vi också borde fokusera på mer. Både män och kvinnor i Sydkorea kan gå rakt ut på gatan, minimalt med makeup och fortfarande se flawless ut

 

VARFÖR ÄR KOREANSK HUDVÅRD SÅ BRA?

Hur kommer det sig att K-Beauty är så populärt? Är det en fluga som snart kommer vara över? Nej det tror vi faktiskt inte. Det finns såklart olika varumärken inom K-Beauty. Men likt våra andra märken här på Hudoteket har vi sållat och noga valt ut de varumärken som är väl beprövade och fått riktigt bra betyg av andra världen över. Inte riktigt övertyga än? Här nedan har vi listat fyra ytterligare orsaker som gör att vi gillar K-beauty och tror att det är här för att stanna.  

Anledning 1

INNOVATIONER

BB-cream, cushion foundation, sheet masks, essence med mera är saker som ursprungligen kommer få Sydkorea. På grund av koreanernas otroligt höga krav så tvingas varumärkena att hela tiden utveckla och ta fram ännu bättre produkter.Anledning 2

INIFRÅN OCH UT

En sydkorean tänker väldigt holistiskt kring sin hudvård. För att uppnå den perfekta hyn så krävs det att man börjar inifrån och man vet att det kan ta lite tid. Det räcker inte att enbart jobba med de yttre hudlagret. De gör allt från att dricka närande te, hålla sig borta från solen till att konstant se till att tillföra fukt till sin hy för att få ett långt och hållbart resultat.


Anledning 3

INGREDIENSER FRÅN NATUREN

De blandar, för oss, annorlunda ingredienser som exempelvis snigelfiltrat med gamla traditionsenliga ingredienser vars resultat har bekräftats av generationer. Detta gör att man kan få helt andra resultat än vad vi idag är vana vid. Med visionen om att det gärna ska härstamma från naturen och utan kemikalier ska även den mest känsliga kunna använda produkterna. 


Anledning 4

MER FÖR PENGARNA

På grund av den stora efterfrågan och det stora utbudet av hudvårdsvarumärken är det hög konkurrens. Detta gör inte bara att nya mer effektiva produkter produceras utan även att priserna hålls nere, utan att kvalitén på något sätt försämras.Läs mer om:

K-Beauty

Visa kommentarer
Årets Skönhetsfavoriter 2018

I dag ligger inte svårigheten i att hitta skönhetsprodukter, det knepiga är att ta reda på vilka som verkligen ger resultat. Ett knep är att testa säkra kort som är älskade av många. Därför har vi nu tagit fram ett emblem som markerar just era favoriter från 2018.

Dubbelrengöring - vad är det?

Dubbelrengöring - vad är det egentligen? Och varför gör man det? Det är en rengöringsteknik som har sitt ursprung i Asien (som många bra hudvårdsknep) där man på kvällen rengör sin hud i två steg. Man använder sig dels av en oljebaserad rengöring och i steg två använder man sig av en vattenbaserad rengöring som är anpassad just för din hudtyp. Läs vidare för att lära dig mer om denna rengöringsteknik och vilka produkter som du kan kika närmare på om du vill testa dubbelrengöring.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för ”finnar” är helt ofarligt men kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Man kan behandla mildare former av akne framgångsrikt med hjälp av behandlingar och/eller produkter, men det kan ta lite tid. Vi rekommenderar att du tar hjälp av en hudterapeut för att få reda på vad som passar just för dig, då det finns olika typer av akne som man behandlar olika. I denna artikel ska vi berätta allt om akne och vad man kan göra åt det.

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Obalanserad hårbotten

Mjäll, kliande eller fet hårbotten är några av de problem som en obalanserad hårbotten kan ställa till med. Med rätt behandling och anpassade produkter kan du råda bot på det mesta. Här nedan listar vi några av de vanligaste problemen som kan drabba en obalanserad hårbotten.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 3vrF65 (motverkar spam)