eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Vad är K-Beauty?

K-beauty är så mycket mer än bara deras hudvårdsrutin på 10 steg och roliga sheet masks. Kärnan i Koreansk hudvård är inte vilka produkter du använder utan hur du tänker. Det är exempelvis helt okej att använda din favoritmask från ett svenskt varumärke i din 10-stegsrutin. Det viktigaste är att gå till botten med dina problem och ge din hud den bästa möjliga chansen till att nå ett så hälsosamt och vackert resultat som möjligt.
Otrogna med all rätt

 

OTROGNA MED ALL RÄTT

Känner du igen dig i att du gärna köper produkter från samma märke? Sydkoreanska konsumenter har såklart favoritprodukter men har väldigt lätt till att snabbt byta om de hittar något bättre. Detta gör att producenterna alltid måste vara på tårna. Konsumenterna letar alltid efter the next big thing och därför utvecklas nya förbättrade produkter inom K-beauty i en rykande fart. Vill du ha hjälp att plocka russinen ur kakan? Ja, då ska du kontaka vår kundtjänst. Vi kan guida dig kring vilka K-Beauty produkter som matchar med dina nuvarande favoriter.
Otrogna med all rätt

 

80 % HUDVÅRD, 20 % MAKEUP

Istället för att använda makeup för att dölja sina problemområden så försöker skönhetsnördarna i sydkorea att gå till botten med problemet. Lösa problem och jobba med att hålla huden problemfri är en mer långvarig lösning än att täcka med concealer. Detta är en mentalitet som självklar vi också borde fokusera på mer. Både män och kvinnor i Sydkorea kan gå rakt ut på gatan, minimalt med makeup och fortfarande se flawless ut

 

VARFÖR ÄR KOREANSK HUDVÅRD SÅ BRA?

Hur kommer det sig att K-Beauty är så populärt? Är det en fluga som snart kommer vara över? Nej det tror vi faktiskt inte. Det finns såklart olika varumärken inom K-Beauty. Men likt våra andra märken här på Hudoteket har vi sållat och noga valt ut de varumärken som är väl beprövade och fått riktigt bra betyg av andra världen över. Inte riktigt övertyga än? Här nedan har vi listat fyra ytterligare orsaker som gör att vi gillar K-beauty och tror att det är här för att stanna.  

Anledning 1

INNOVATIONER

BB-cream, cushion foundation, sheet masks, essence med mera är saker som ursprungligen kommer få Sydkorea. På grund av koreanernas otroligt höga krav så tvingas varumärkena att hela tiden utveckla och ta fram ännu bättre produkter.Anledning 2

INIFRÅN OCH UT

En sydkorean tänker väldigt holistiskt kring sin hudvård. För att uppnå den perfekta hyn så krävs det att man börjar inifrån och man vet att det kan ta lite tid. Det räcker inte att enbart jobba med de yttre hudlagret. De gör allt från att dricka närande te, hålla sig borta från solen till att konstant se till att tillföra fukt till sin hy för att få ett långt och hållbart resultat.


Anledning 3

INGREDIENSER FRÅN NATUREN

De blandar, för oss, annorlunda ingredienser som exempelvis snigelfiltrat med gamla traditionsenliga ingredienser vars resultat har bekräftats av generationer. Detta gör att man kan få helt andra resultat än vad vi idag är vana vid. Med visionen om att det gärna ska härstamma från naturen och utan kemikalier ska även den mest känsliga kunna använda produkterna. 


Anledning 4

MER FÖR PENGARNA

På grund av den stora efterfrågan och det stora utbudet av hudvårdsvarumärken är det hög konkurrens. Detta gör inte bara att nya mer effektiva produkter produceras utan även att priserna hålls nere, utan att kvalitén på något sätt försämras.Läs mer om:

K-Beauty

Visa kommentarer
Att tänka på vid användning av syror

Syror för hemmabruk är något mildare än de som används på salong, men för den saken skull betyder det inte att syrorna inte ger resultat. Var noga med att välja den syra som passar dig och din hudtyp och vänj huden innan du går ”all in”.

Hur påverkar vår sömn huden?

Skönhetssömn är inte bara ett begrepp, det är ett faktum. Sömnen spelar stor roll i vårt välmående och en dålig nattsömn återspeglas i såväl vår kropp som på vår hy morgonen efter. Hur påverkar vår sömn huden?

Syror i hudvård – vilken ska jag välja?

Syror har intagit en självklar plats på badrumshyllan hos den hudvårdsintresserade. Med hjälp av syror kan man få bukt med hud som hamnat i obalans, släta ut fina linjer och få ett friskt och strålande ansikte. Här finner ni en smidig guide på de vanligaste syrorna och vad de kan göra för dig och din hud.

My Clarins – nya favoriten hos tonåringar

Clarins serie My Clarins riktar sig till tonåringar som söker den perfekta hudvårdsrutinen. Med avskalad och enkel design har Clarins skapat en serie som fokuserar på den unga huden, som innehåller allt från uppiggande ansiktscreme till rengöringsprodukter. My Clarins är dessutom vegan-friendly, framtagna med nästan enbart naturliga ingredienser och massor av kärlek. Med denna hudvårdsserie ska huden få vad som är bra för den, och detoxa bort vad som är dåligt. Låt oss introducera dig för några av produkterna!

Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen infaller den åttonde mars och får oss att minnas kvinnans kamp för en självklar plats i samhället, och fortsätta eftersträva jämställdhet. Idag har dagen inte lika starkt politiskt inslag som den hade förr men är absolut lika viktig. Detta är dagen då man hedrar en speciell kvinna i sitt liv, sin mamma, dotter, fru eller bästa vän. Vägen fram till denna dag har inte varit spikrak men sedan 1912 infaller internationella kvinnodagen varje år i Sverige. Idag berättar vi om fem starka kvinnor som sannerligen har inspirerat oss med sin drivkraft och sina varumärken.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: VWmj52 (motverkar spam)