SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Så maxar du strandhåret

Planeras det långa dagar på stranden följt av en after beach på kvällen? Med bra produkter för håret kan du gå direkt från vattenbrynet och till festen. Vi ger dig tipsen så att du kan maxa strandhåret.



Preppa med solskydd


Att man ska använda solskydd vet de flesta vid det här laget, men helt ärligt, hur många tänker på att skydda håret? UV-strålarna sliter på håret, torkar ut och det blir allmänt frissigt. Decléor Aroma Sun Expert Summer Oil är en härlig sololja för både kropp och hår. Den innehåller högt UVA/UVB skydd med SPF 30. Den är närande och mjukgörande, skyddar från solens strålar och är vattenavstötande. 

Hårsvall med stadga även efter bad


Önskar du den där ”saltvattenlooken” med busigt hår, har vi den bästa strandhårsprodukten för dig. Davines Sea Salt Spray är en lätt stylingspray som innehåller havssalt. Den gör håret fylligare utan att det känns varken fett eller klibbigt.

Quickfix med volym


Har det varit många dagar på stranden kanske duscharna har varit mer sällan och du behöver en snabb quickfix? Då måste vi tipsa om Unite 7Seconds Refresher Dry Shampoo som på bara några sekunder tar bort överflödig olja ur håret och samtidigt ger volym och stadga.

 

Parfym för håret


Önskar du att ditt hår ska lukta lite mer glam och lite mindre musslor efter ett dopp i havet? R + Co Serious Gaze lämnar ingen oberörd. Med denna spray får du en underbar doft i håret, på kroppen, på sängkläder eller rummet du vistas i.

Undvik beläggningar


Många bad i kombination med sol och vind torkar ut hår och hårbotten, och man kan även ha fått beläggningar på håret som behöver tvättas bort. Davines SU Anti Dryness är en hårlotion som ser till att havssalt inte fäster och torkar ut ditt hår. Dessutom tillför den fukt och gör håret mjukt och silkigt utan att tynga ner det. Med andra ord perfekt att alltid ha med i strandväskan.

Vårdande efterbehandling


Man får inte glömma att håret även behöver kärlek och återhämtning. Oribe Signature Moisture Masque ger djupverkande njutning för håret. Denna återfuktande och lyxigt vårdande hårinpackning förvandlar även det torraste och mest slitna hår till en underbart mjuk och glänsande dröm!

Här kan du se en film där vår frisör Josefin fixar balla beach waves på nolltid.

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Så maxar du strandhåret
Vilken solskyddsprodukt passar min hudtyp?

Precis som man väljer en ansiktskräm efter sin hudtyp så kan man även skräddarsy sitt val av solskyddsfaktor. Det finns olika typer beroende på vad man ska göra för aktivitet, om man svettas mycket eller om man ska bada. Vi berättar mer ingående om de olika varianterna, häng med!

Vi spräcker myterna om solskydd

Solskydd är ett omdiskuterat ämne i hudvårdsvärlden, och det kryllar av myter som är lätta att falla för. Vi hjälper dig att få koll på vilka solskyddsmyter som cirkulerar, och varför de inte stämmer!

De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: GemK4x (motverkar spam)