SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Söndagsmasken - Steg för steg

Vi älskar att söndagsmaska. Efter en helg fylld av aktiviteter så gör vi huden redo för en ny vecka. Nedan kan du se, steg för steg, hur du får ut det mesta av din mask för att få en ren, fräsch och återfuktad hud med en ny och härlig lyster!

Steg 1 - Peeling

Detta är ett otroligt viktigt steg som många tyvärr missar. En ordentlig ansiktspeeling bör du göra en gång per vecka för att bli av med döda hudceller, få en slätare, renare och mjukare hud. Dessutom blir huden väl förberedd och mer mottaglig för efterföljande mask. (Här kan du läsa mer om peeling.) Glöm inte av att det även finns peelingprodukter för dina läppar.


Söndagsmasken steg för steg

Steg 2 - Ansiktsmask

Fördela masken i ett jämnt lager över ansikte, hals och gärna ända ner på dekollteget med dina händer eller en maskpensel. Beroende på mask så kan du använda den upp till tre gånger per vecka och alltid efter peeling. Läs mer på förpackningen vad som gäller för just din ansiktsmask. 

Steg 3 - Ögonmask och/eller läppmask

Medan du ändå lägger en ansiktsmask så kan du passa på att lägga en ögon- och/eller läppmask. Din ögonmask har tre stora och viktiga funktioner – den förbättrar fuktighetsnivån, verkar sammandragande samt tar ned svullnader. Tvätta av händerna innan du applicerar produkten så att du inte får rester från din ansiktsmask på läpparna eller runt ögonen. 

Steg 4 - Let's get beautiful 

Nu är det bara att vänta medan maskerna gör jobbet. Passa på att dra av en snygg Snapchat selfie eller packa morgondagens väska medan maskerna verkar 10-15 minuter. Masker som är närande kan du låta verka över natten medan du sköljer av rengörande masker med ljummet vatten. Ett riktigt bra beauty hack är att du kan du ta bort överflödet av din ansiktsmask med ansiktsvatten istället för kranvatten. Detta för att vanligt vatten inte har samma pH-värde som huden har naturligt. Ögonmasken kan du enkelt avlägsna med en fuktad bomullstuss.

Steg 5 - Klart!

Nu är du redo för att smörja in dig med passande serum och creme.


Visa kommentarer
Produkterna till: Söndagsmasken - Steg för steg
Tjockare hår - våra bästa tips

Många drömmer nog om det där perfekta och fylliga hårsvallet som kan kännas svårt att uppnå. Hårets utseende och struktur präglas mycket av våra gener och kan därmed ha bättre och sämre förutsättningar. Men det finns saker som du själv kan göra för att påverka håret till det bättre, nedan ger vi dig våra bästa tips!

Presenttips - sköna presenter till olika tillfällen

Har du idétorka inför en väns födelsedag och vet inte vad du ska köpa? Kanske är du ute i sista minuten som vanligt och suckar över att personen som ska firas redan har allt? - Bara lugn! Vi ger dig våra bästa presenttips både för födelsedagar och andra firanden.

Solskydd - Hur väljer man rätt skydd för sin hudtyp? - Hudoteket

Att välja solskyddsprodukt utifrån sin hudtyp kan vara lika svårt som att hitta rätt hudvård. Men på samma sätt som det går att välja en rengöring eller ansiktskräm efter sin hudtyp, kan man skräddarsy sitt val av solskydd. Vi guidar dig nedan kring skillnaderna på olika solskydd och hur du väljer rätt utifrån din hudtyp.

Maxa mascaran - välj den bästa borsten för dig

Mascara är ett måste i necessären som gör att dina ögonfransar ser definierade och längre ut, den öppnar upp och drar uppmärksamhet till dina ögon samtidigt som den bidrar till en mer vaken blick. Det finns mascaror för varje effekt, från dramatisk till naturlig. Allt handlar om att hitta det bästa alternativet för dig. Vattenfast? Volym? Diskret? Känsliga ögon? We got you!

Hårguide - Balla Beachwaves

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Dessa balla beach waves passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: MwfVeU (motverkar spam)