SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Söndagsmasken - Steg för steg

Vi älskar att söndagsmaska. Efter en helg fylld av aktiviteter så gör vi huden redo för en ny vecka. Nedan kan du se, steg för steg, hur du får ut det mesta av din mask för att få en ren, fräsch och återfuktad hud med en ny och härlig lyster!

Steg 1 - Peeling

Detta är ett otroligt viktigt steg som många tyvärr missar. En ordentlig ansiktspeeling bör du göra en gång per vecka för att bli av med döda hudceller, få en slätare, renare och mjukare hud. Dessutom blir huden väl förberedd och mer mottaglig för efterföljande mask. (Här kan du läsa mer om peeling.) Glöm inte av att det även finns peelingprodukter för dina läppar.


Söndagsmasken steg för steg

Steg 2 - Ansiktsmask

Fördela masken i ett jämnt lager över ansikte, hals och gärna ända ner på dekollteget med dina händer eller en maskpensel. Beroende på mask så kan du använda den upp till tre gånger per vecka och alltid efter peeling. Läs mer på förpackningen vad som gäller för just din ansiktsmask. 

Steg 3 - Ögonmask och/eller läppmask

Medan du ändå lägger en ansiktsmask så kan du passa på att lägga en ögon- och/eller läppmask. Din ögonmask har tre stora och viktiga funktioner – den förbättrar fuktighetsnivån, verkar sammandragande samt tar ned svullnader. Tvätta av händerna innan du applicerar produkten så att du inte får rester från din ansiktsmask på läpparna eller runt ögonen. 

Steg 4 - Let's get beautiful 

Nu är det bara att vänta medan maskerna gör jobbet. Passa på att dra av en snygg Snapchat selfie eller packa morgondagens väska medan maskerna verkar 10-15 minuter. Masker som är närande kan du låta verka över natten medan du sköljer av rengörande masker med ljummet vatten. Ett riktigt bra beauty hack är att du kan du ta bort överflödet av din ansiktsmask med ansiktsvatten istället för kranvatten. Detta för att vanligt vatten inte har samma pH-värde som huden har naturligt. Ögonmasken kan du enkelt avlägsna med en fuktad bomullstuss.

Steg 5 - Klart!

Nu är du redo för att smörja in dig med passande serum och creme.


Visa kommentarer
Produkterna till: Söndagsmasken - Steg för steg
Hårguide - Balla Beachwaves

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Dessa balla beach waves passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.

Hur blir jag av med pigmenteringar?

Pigmentfläckar kan beror på fler olika saker. Det ena är solskador, och dessa kallas även åldersfläckar då solskador oftast framträder mer med åldern. Den andra typen är hormonell pigmentering (melasma/kloasma) och dessa fläckar framkommer vid hormonella förändringar i kroppen. En tredje variant är postinflammatorisk pigmentering (PHP) som är mörka märken efter exempelvis finnar eller sår. Alla dessa typer av pigmenteringar blir mer tydliga vid solexponering. I denna guiden hjälper vi dig hur du kan försöka motverka men också reducera pigmenteringar.

Hårguide - Blommig bröllopsuppsättning

Se hur vår frisör Josefin gör en vacker uppsättning med accessoarer som passar lika bra till bröllop som fest.

Ge huden en fuktboost

Ibland vill man ge sin hud en riktig fuktboost, speciellt när det är varmt ute. Sol och bad sliter hårt på huden och den kan lätt bli uttorkad och fuktfattig. Här är våra bästa tips för att huden ska återfå sin forna glans.

Hårguide - Snurrad fläta

Här visar vi hur du, med hjälp av en vän, kan få till en vacker bröllopsuppsättning med hjälp av hårnålar och två flätor.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 92Hb6f (motverkar spam)