SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Soligare tider: komplettera med C-vitaminserum

Det är allmänt känt att C-vitamin är bra för hälsan, men vitaminet gör även underverk för huden. Det stärker hudens barriär och skyddar mot fria radikaler och solskador. Samtidigt stimulerar C-vitaminet kollagenproduktionen vilket ger en mer elastisk och slät struktur. Huden får även en jämnare hudton och en fin lyster.Under sommarmånaderna är vitamin C extra viktigt att tillföra i sin hudvårdsrutin då det naturliga C-vitaminet i huden minskar på grund av solens UV-strålning. Det finns olika typer av C-vitamin och vilken just du ska välja beror på din hudtyp. Läs mer om C-vitamin här.


Vitamin C finns i olika utföranden och hittas som ingrediens i allt från rengöring till ansiktscreme och serum. Serum är ett bra alternativ eftersom det utgör grunden i hudvårdsrutinen och det verkar djupt ner i hudlagren med hög koncentration av aktiva ämnen. Serum appliceras efter rengöring och toner men efter dag-eller nattcreme och gör de efterföljande produkterna mer effektiva.

C-vitaminserum för olika hudtyper

 

Exuviance AF Vitamin C20 Serum Capsules

Detta serum i engångskapslar innehåller ett mycket effektivt koncentrat av C-vitamin och ger huden skydd mot fria radikaler och hudskador samtidigt som det bidrar med spänst och lyster till huden. Serumet passar alla hudtyper förutom de allra känsligaste.

 

Medik8 C-Tetra Serum

Ett serum som passar även den med känslig eller torr hy. Produkten stimulerar kollagenproduktionen i huden och förbättrar dess elasticitet och densitet. Serumet innehåller även E-vitamin som förhöjer den antioxidativa effekten och skyddar mot fria radikaler. 

 

Biodroga MD Skin Booster Vitamin C Concentrate 15

Serumet för den som vill uppnå en strålande hy med extra lyster. Produkten passar alla hudtyper men verkar effektivt på redan solskadad och pigmenterad hud. Förutom C-vitamin innehåller serumet bland annat hyaluronsyra som hjälper huden att binda fukt och göra den mjuk och smidig.

 

Natura Bissé C+C Vitamin Complex

Ett serum med effektiv behandling av solskador och yttre påverkan från fria radikaler.

Serumet har även anti age-effekt med egenskaper som främjar kollagenproduktion och förbättrar hudens elasticitet. Produkten passar extra bra för dig med uttorkad hy orsakad av rökning

Sans Soucis Daily Vitamins Oil Serum

En vitaminboost i serumform som reducerar fina linjer och motverkar torrhet. Denna produkt stärker även hudens försvarsfunktion och lämnar den mjuk och återfuktad med mycket lyster.

 

Läs mer om:

C-vitamin

Visa kommentarer
Produkterna till: Soligare tider: komplettera med C-vitaminserum
Gör dig redo för sommaren - här är våra tips

Är du redo inför sommaren? Äntligen är solen och värmen här - och dagarna kommer högst troligen spenderas med strandhäng och grillmys. Oavsett hur din sommar och semester kommer att se ut finns det några saker som är bra att tänka på. Här kommer därför fyra sommartips till dig. Enjoy!

Olaplex - allt du behöver veta om varumärket

Olaplex är den erkända mirakelprodukten som stärker och reparerar håret. Men Olaplex är inte bara namnet på ett av världens mest omtalade hudvårdsmärken, nej, det är också den patenterade molekylen i produkterna som reparerar och länkar ihop hårets svavelbindningar.⁠ Hur fungerar det egentligen? Och vem passar det? Här hittar du svaret på de vanligaste frågorna vi får om Olaplex.

7 tips till perfekt sommarhår

Sommaren är snart här och det är helt fantastiskt! Men någonstans mellan grillkvällar, sol och bad är det lätt att glömma att vårda sitt hår. Här kommer därför sju tips på hur du kan boosta ditt hår lite extra till sommaren, och låta svallet glänsa framöver!

Guide: Ge din hud maximalt med fukt

Fukt, fukt och återigen fukt! Oavsett om du är ung eller gammal, kvinna eller man - ja, alla behöver vi fukt. Här kommer vi att ge dig tipsen för hur du ger huden en riktig fuktboost. Säg hejdå till en fuktfattig hud, nu kör vi!

Cityskydd - ett perfekt UV-skydd till vardags

Miljöföroreningar kan göra mycket skada, inte bara på vår planet utan också på vår hud och vårt välmående. Dessa partiklar svävar runt i storstäder, landsbygden och även i hemmet.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: v4Ptrf (motverkar spam)